Prima Pagina iOS 10 iMessage are o noua functie utila in iOS 10 beta 2

iMessage are o noua functie utila in iOS 10 beta 2

In iOS 10 beta 2 compania Apple a implementat o noua functie pentru pozele trimise prin intermediul iMessage, astfel ca utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege ca imaginile partajate catre orice fel de persoane conectate la platforma sa aiba o calitate mai scazuta decat in mod normal.

Ce inseamna acest lucru nu stie nimeni foarte exact, insa probabil vorbim despre o reducere substantiala a rezolutiei imaginilor trimise prin iMessage, dimensiunea pozelor fiind scazuta impreuna cu calitatea acestora, traficul de internet consumat pentru a le trimite fiind deasemenea mai mic.

Foarte multe aplicatii de mesagerie au functii similare pentru utilizatori si era de asteptat ca Apple sa implementee ceva similar pentru iMessage in iOS 10 beta 2, optiunea fiind disponibila in interiorul meniului Mesaje, Messages, din aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare.

Exista posibilitatea ca o setare similara sa fie oferita de catre Apple si pentru clipuri video in viitorul nu foarte indepartat, asa ca pana in momentul lansarii unor noi build-uri beta, va puteti folosi de optiunea prezenta in iOS 10 beta 2.

iOS 10 beta 2 mesaje

 • amfetamin

  Oricum are deja cea mai scazuta calitate comparativ cu whatsapp sau facebook messenger,cat sa mai scada? Am primit de la sotie prin i-message un clip video cu al mic prima oara cum merge cu bicicleta cica sa-l pun pe facebook,care era jalnic la calitate de nu puteai sa-l postezi chiar daca aveam optiunea upload HD bifat.Am rugat-o sa-mi trimita acelasi clip pe whatsapp si facebook messenger,nu exista comparatie! Ambele se vedeau muuult mai bine ca cel primit prin i-message.Chiar sunt curios daca in afara de trimis prin mail exista vreo aplicatie de mesagerie care trimite sau macar are optiunea de a trimite o imagine/video la calitatea originala?

 • Damian

  se poate trimite prin Mail Drop, calitatea este cea originala daca selectezi aceasta optiune cand te intreaba.

 • icetkk

  Doar la video face așa iMessage și e oarecum normal. Gândește-te că filmezi un minut cu 6S-ul tău, 4K, rezultă vreo 400 mB.
  E normal să-l comprime când îl trimite prin iMessage din trei motive:
  1. Consum enorm de date pentru ambii (sender, receiver)
  2. Durează foarte mult până se uploadează la tine, mult până se downloadează în terminalul primitor, iar iMessage este promovat ca fiind foarte rapid.
  3. Cel mai important motiv, se “înfundă” serverele lor de la atâtea date. Ei (Apple) nu sunt doar un serviciu de mesagerie, ci au foarte multe servicii online oferite clienților și nu numai, cum ar fi să trimită 100.000.000 de 6S-uri zeci de mii de Terrabytes de video prin iMessage?

 • sawrl

  va contrazic pe amndoi! nu stiu ce conexiune de date ati folosit amandoi in timpul acela… insa de fiecare eu nu am intampinat astfel de probleme. ba chiar ca litatea a fost cea originala. am tirmis chiar un filmulet de ~760mb prin date celulare si a ajuns acelasi la dest (am verificat apoi cu exif vieweer). hai sa ne gandim – tocmai de asta au introdus optiunea asta cu low-quality mode in iMsg

 • amfetamin

  Am zis in afara de mail care include si maildrop.

 • amfetamin

  Ea(soția) are un 6,filmat la full-HD(cum e by default la ea). Atunci de ce pe whatsapp si fm se vedeau mult mai bine? Si gândește-te câți terrabytes se trimit zilnic pe whatsapp si câți pe iMessage. Ia încearcă si tu de curiozitate,clipul era de aprox 1:30 minute.

 • Adrian F

  Skype sau Telegram nu sunt 100% sigur poți încerca