iMessage are o noua functie utila in iOS 10 beta 2

In iOS 10 beta 2 compania Apple a implementat o noua functie pentru pozele trimise prin intermediul iMessage, astfel ca utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege ca imaginile partajate catre orice fel de persoane conectate la platforma sa aiba o calitate mai scazuta decat in mod normal.

Ce inseamna acest lucru nu stie nimeni foarte exact, insa probabil vorbim despre o reducere substantiala a rezolutiei imaginilor trimise prin iMessage, dimensiunea pozelor fiind scazuta impreuna cu calitatea acestora, traficul de internet consumat pentru a le trimite fiind deasemenea mai mic.

Foarte multe aplicatii de mesagerie au functii similare pentru utilizatori si era de asteptat ca Apple sa implementee ceva similar pentru iMessage in iOS 10 beta 2, optiunea fiind disponibila in interiorul meniului Mesaje, Messages, din aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare.

Exista posibilitatea ca o setare similara sa fie oferita de catre Apple si pentru clipuri video in viitorul nu foarte indepartat, asa ca pana in momentul lansarii unor noi build-uri beta, va puteti folosi de optiunea prezenta in iOS 10 beta 2.

iOS 10 beta 2 mesaje

Articolul precedentInstaleaza iOS 10 beta 2 pe iPhone sau iPad
Articolul următorCum rezolvi o problema majora ce genereaza lag pe Mac
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.