iMessage are o noua functie utila in iOS 10 beta 2

In iOS 10 beta 2 compania Apple a implementat o noua functie pentru pozele trimise prin intermediul iMessage, astfel ca utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege ca imaginile partajate catre orice fel de persoane conectate la platforma sa aiba o calitate mai scazuta decat in mod normal.

Ce inseamna acest lucru nu stie nimeni foarte exact, insa probabil vorbim despre o reducere substantiala a rezolutiei imaginilor trimise prin iMessage, dimensiunea pozelor fiind scazuta impreuna cu calitatea acestora, traficul de internet consumat pentru a le trimite fiind deasemenea mai mic.

Foarte multe aplicatii de mesagerie au functii similare pentru utilizatori si era de asteptat ca Apple sa implementee ceva similar pentru iMessage in iOS 10 beta 2, optiunea fiind disponibila in interiorul meniului Mesaje, Messages, din aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare.

Exista posibilitatea ca o setare similara sa fie oferita de catre Apple si pentru clipuri video in viitorul nu foarte indepartat, asa ca pana in momentul lansarii unor noi build-uri beta, va puteti folosi de optiunea prezenta in iOS 10 beta 2.

iOS 10 beta 2 mesaje