Prima Pagina iOS 10 iOS 10 beta 2 a fost lansat

iOS 10 beta 2 a fost lansat

iOS 10 beta 2 a fost lansat la aproximativ trei saptamani distanta de aparitia iOS 10 beta 1, comania Apple pastrand traditia lansarii de actualizari la 14 zile distanta unele de celelalte, dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS avand ocazia de a testa chiar acum noul build al sistemului de operare.

iOS 10 beta 2 este oferit deocamdata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, compania Apple luand decizia ca versiunea public beta sa fie lansata in iulie pentru ca pana atunci sa fie rezolvate problemele care ar putea afecta serios experienta de utilizare a iOS 10.

Foarte multa lume a laudat iOS 10 beta 1 ca fiind o versiune stabila, insa desigur ca exista si foarte multe probleme, asa ca de la iOS 10 beta 2 asteptarile sunt foarte mari pentru ca o buna parte dintre aceste probleme sa fie rezolvate si experienta de utilizare sa fie mult imbunatatita.

Dupa cum va spuneam mai sus, iOS 10 beta 2 nu este deocamdata disponibil decat pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iar cei care au instalat deja o versiune anterioara pot face actualizarea din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

UPDATE: tvOS 10 beta 2 si watch OS 3 beta 2 au fost deasemenea lansate.

UPDATE 2: macOS Sierra beta 2 a fost deasemenea lansat.

UPDATE 3: Aici puteti vedea ce aduce nou iOS 10 beta 2.

 • burn

  Deci luna asta va fi lansat versiunea ptr public “normal”? Am instalat versiunea beta 1 cand se lansase dar am facut un downgrate deoarece era putin instabil si multe aplicatii nu functionau in parametrii optimi!

 • adi

  Nu sunt chiar 2 saptamani, de la 13 iunie pana la 5 iulie sunt cam 3 :))

 • vladgrsc

  Ce e nou?

 • Cu1a1

  Cum sa instalez macOS Sierra?

 • Neo

  aplicatia feedback , nu se mai vede rosu cand accesezi task switcherul .. cam atat am vazut in primele minute de cand am instalat beta2

 • Foarte multe, am facut un articol separat.

 • Adrian F

  @zaone am văzut filmuleț pe YouTube cu 10 beta 2 “o noua funcție on/off in accessibility “(rest your finger to unlock the device ). Poti/puteti sa dați mai multe detalii @Srb te poți uita si sa confirmi/infirmi daca activând acea funcție poți debloca iphone ca si pana acum cu touch id nu press id 😀

 • Detaliul simplu este ca nu merge, restul intr-un articol.

 • Adrian F

  Am observat i-am trimis un reply lui @Srb cred ca o sa anunți când va fii funcțională in următoarele beta’uri