Instaleaza iOS 10 beta 2 pe iPhone sau iPad

iOS 10 beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind la trei saptamani distanta de cea initiala, perioada de timp trecuta intre aparitia celor doua build-uri fiind mai mare decat cea cu care ne-a obisnuit compania Apple pana in prezent.

V-am spus deja ce aduce nou iOS 10 beta 2 pentru toata lumea, lista de schimbari fiind extrem de mare, asa cum probabil v-ati si fi astepta de la o actualizare de acest gen, deci veti vedea multe schimbari in interfata sistemului de operare, dar si in ceea ce priveste functionalitatea oferita.

Metoda principala de instalare a iOS 10 beta 2 nu s-a schimbat fata de cea descrisa pentru iOS 10 beta 1, insa diferenta sta acum in ceea ce trebuie sa faca utilizatorii care au instalat deja primul build si doresc sa treaca la al doilea, bataia de cap fiind mult mai mica decat in prima faza.

Instaleaza iOS 10 beta 2

Daca ati instalat iOS 10 beta 1 in iPhone, iPad sau iPod Touch-urile voastre, atunci pentru a instala iOS 10 beta 2 trebuie sa :

  • Deschideti aplicatia Settings, Configurari.
  • Accesati General > Software Update, General > Actualizare Software.
  • Apasati butonul de instalare, introduceti codul de siguranta, daca aveti unul, confirmati acceptarea termenilor si conditiilor si asteptati, procedura durand intre 5 si 10 minute.

Daca instalati iOS 10 beta 2 ca prima versiune a acestui sistem de operare, atunci urmati procedura de mai jos :

Pentru a instala iOS 10 beta 1 trebuie sa :

  • Accesati acest link din Safari, de pe iPhone, iPad sau iPod Touch.
  • Apasati butonul din partea dreapta sus, apoi selectati optiunea Direct Download.
  • Apasati Install de 3 ori.
  • Daca vi se cere sa reporniti terminalul, confirmati procedura.
  • Dupa repornire mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si veti vedea iOS 10 beta 2 disponibil pentru instalare.

In functie de terminalul pe care il aveti, pachetul de instalare poate avea intre 1.3 GB si 2 GB, deci asigurati-va ca aveti suficient spatiu de stocare disponibil in iPhone sau iPad inainte de a incepe procedura, altfel ea va fi refuzata, bateria trebuind sa fie incarcata la minim 50%, sau sa aveti terminalul conectat la o sursa de energie.

Procedura de instalare este foarte simpla, insa trebuie sa aveti rabdare ca ea sa fie facuta si nu uitati ca o faceti pe propria raspundere.

4 COMENTARII