Cum iti cureti ecranul smartphone-ului si cum il protejezi de bacterii

 Nu mai este o noutate pentru noi ca milioane de microbi se afla pe smartphone-ul nostru. De mult timp, studentii Universitatii Surrey din Marea Britanie au aflat, cu ajutorul unui test bacteriologic, cati microbi, bacterii si microorganisme daunatoare se afla pe smartphone-urile noastre imediat dupa folosirea acestora. Si asa am aflat ca ecranul are de 18 ori mai multe bacterii decat un capac de WC.

Pentru a inlatura aceste bacterii romanii s-au gandit la o solutie naturala. Iata deci, cum iti cureti ecranul smartphone-ului si cum il protejezi de bacterii.

Aveti nevoie de otet alb, apa distilata, sticla de plastic, carpa din microfibre. Curatati dispozitivul cu, carpa din microfibre, eliminandu-se astfel urmele de grasime sau praf.

Se amesteca apoi intr-o sticla parti egale de otet si apa distilata si se foloseste o sticla cu cap, tip spray pentru a putea distribui egal solutia pe carpa si nu direct pe ecran.

Asa va asigurati ca nu intra apa in telefon. Otetul este antiseptic, adica distruge si apa distilată se foloseste pentru ca apa de la robinet sau apa plata contin minerale ce pot ramane pe ecran.