Prima Pagina Noutati Cum iti cureti ecranul smartphone-ului si cum il protejezi de bacterii

Cum iti cureti ecranul smartphone-ului si cum il protejezi de bacterii

 Nu mai este o noutate pentru noi ca milioane de microbi se afla pe smartphone-ul nostru. De mult timp, studentii Universitatii Surrey din Marea Britanie au aflat, cu ajutorul unui test bacteriologic, cati microbi, bacterii si microorganisme daunatoare se afla pe smartphone-urile noastre imediat dupa folosirea acestora. Si asa am aflat ca ecranul are de 18 ori mai multe bacterii decat un capac de WC.

Pentru a inlatura aceste bacterii romanii s-au gandit la o solutie naturala. Iata deci, cum iti cureti ecranul smartphone-ului si cum il protejezi de bacterii.

Aveti nevoie de otet alb, apa distilata, sticla de plastic, carpa din microfibre. Curatati dispozitivul cu, carpa din microfibre, eliminandu-se astfel urmele de grasime sau praf.

Se amesteca apoi intr-o sticla parti egale de otet si apa distilata si se foloseste o sticla cu cap, tip spray pentru a putea distribui egal solutia pe carpa si nu direct pe ecran.

Asa va asigurati ca nu intra apa in telefon. Otetul este antiseptic, adica distruge si apa distilată se foloseste pentru ca apa de la robinet sau apa plata contin minerale ce pot ramane pe ecran.

 • rundown

  Cum il cureti? Il scuipi, apoi il stergi de maneca. Apoi se baga inapoi in buzunar langa legatura de chei cu unghiera si monezi :))

 • Eu folosesc alcool de 90°. Îl aplic cu un disc demachiant și apoi șterg dispozitivul cu o cârpă de microfibre.

 • Alonzo_hcl

  Eu il curat cu un servetel umed apoi cu o laveta foarte fina il sterg pe toate partile

 • Undercover

  Good one. :))

 • rundown

  Alcool de 90 grade :))) spirt adica vrei sa zici… Sau dai cu diluant? :))

 • john86

  Cu benzina 🙂 si dai foc …..i-l cureți de tot …omori toți microbii 100%

 • Viorel Predatorul

  Nu strică să îl bagi în cuptorul cu microunde (Samsung dacă ai). Îl pui la 800 watts, și în 20 secunde ți-l curăță de toate bacteriile, exact cum vezi în filmele SF.

 • icetkk

  Spirtul are 70% (70 de grade), deci nu la spirt se referă.