iPhone 7 este dezvaluit intr-o noua imagine

O noua imagine cu iPhone 7 a aparut in cursul acestei zile pe internet, iar mai jos o puteti vedea, ea prezentandu-ne ceea ce pare a fi viitorul smartphone pe care compania Apple urmeaza sa il prezinte oficial in toamna si sa il lanseze pe piata la 10/20 de zile dupa dezvaluirea sa oficiala pentru lumea intreaga.

Imaginea de mai jos ne arata un iPhone 7 pe care l-am mai vazut deja in variate imagini, inclusiv in concepte, aspectul sau exterior fiind extrem de apropiat de cel al iPhone 6S, cateva diferente existand intre cele doua dispozitive, insa ele nu sunt chiar atat de mari, cel putin la suprafata.

Prima schimbare este observata la camera iPhone 7, aceasta fiind mult mai mare decat cea folosita de catre compania Apple in iPhone 6S, foarte multe speculatii aparand in legatura cu ea, de la cresterea numarului de megapixeli si pana la implementarea unui senzor de imagine mai mare.

iPhone 7 – vechi si totusi nou

Cea de-a doua schimbare vizibila este eliminarea antenelor care separata carcasa iPhone 7, acestea fiind scoase de catre Apple fara ca o explicatie clara sa fi fost oferita pana in acest moment, fie cu titlu de zvon, fie in mod oficial, iar pana in toamna e putin probabil sa aflam ceva in legatura cu ea.

Separat de cele doua schimbari vizible in aceasta imagine, nu exista altceva aratat pentru iPhone 7, insa asta nu inseamna ca noutatile se limiteaza doar la atat, unele foarte mari fiind, aparent, pregatite pentru compania Apple la baza carcasei, dar si pentru panoul frontal al dispozitivului.

Am aflat saptamana trecuta ca iPhone 7 ar urma sa vina cu un buton Home 3D Touch, dar si intr-o noua culoare negru spatial, camera duala a iPhone 7 Plus fiind prezentata chiar astazi intr-un nou zvon, insa nu trebuie sa uitam nici de eliminarea portului audio de 3.5mm anul acesta.

Practic vorbim despre o varietate de noutati foarte importante pe care compania Apple le-ar putea oferi pentru iPhone 7 in toamna acestui an, insa deocamdata doar unele dintre ele par a fi sigure, in timp ce altele mai au nevoie de timp pentru a fi confirmate fara dubiu.

iPhone 7 imagine