Cum instalezi iOS 9.3.3 public beta 5 pe iPhone si iPad

2

iOS 9.3.3 public beta 5 este disponibil pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, el putand fi instalat chiar acum prin sistemul Software Update, Actualizare Software, al sistemului de operare pentru cei care au instalata o versiune anterioara a iOS 9.3.3 beta.

Restul utilizatorilor vor trebui sa foloseasca metoda de mai jos pentru a instala iOS 9.3.3 public beta 5, insa dupa cum v-am spus si in articolul dedicat acestui build al sistemului de operare iOS, din pacate compania Apple nu a implementat modificari notabile, astfel ca nu veti vedea nimic important dupa instalarea sa.

Instalarea iOS 9.3.3 public beta 5 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Instalare iOS 9.3.3 public beta 5

Inainte de a incepe iOS 9.3.3 public beta 5 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3.3 public beta 5 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.