Skype Meetings – noul serviciu gratuit de conferinte al Microsoft

Ieri compania Microsoft a lansat Skype Meetings, un nou serviciu gratuit care permite efectuarea de conferinte video intre orice fel de persoane, compania gandind totul pentru companiile care au nevoie sa faca asemenea apeluri video intre multiple persoane care trebuie sa comunice intr-un mod simplu si rapid.

Skype Meetings este disponibil gratuit pentru toata lumea, insa utilizatorii care au abonamente Office 365 beneficiaza de intregul pachet de beneficii pe care platforma le ofera, cei de la Microsoft gandind o varietate de functii de care utilizatorii se pot bucura in folosirea zilnica a serviciului.

Skype Meetings functioneaza intr-un mod similar cu serviciul Skype, deci vor putea fi facute apeluri video intre utilizatori, insa vor putea fi partajate fisiere, vor putea fi partajate ecrane, vor putea fi taiate feed-urile video pentru a fi afisate doar portiuni ale inregistrarii si multe altele.

Skype Meetings permite conectarea unui numar mare de utilizatori la aceste conferinte, interfata oferind posibilitatea de a trimite inclusiv mesaje participantilor, iar cei care vor sa faca prezentari PowerPoint au inclusiv optiunea de a utiliza lasere pentru a indica puncte de interes de pe fisele de lucru.

With Skype Meetings, you can quickly set up meetings and share a personalized URL that participants click to join the meeting. During the meeting, participants can IM, share their screen or PowerPoint presentation or use the laser pointer and whiteboard features to make it more engaging and productive. The meeting organizer also gets professional meeting controls such as the ability to mute the audience in order to be heard.

Skype Meetings este disponibil pentru activare in aceasta pagina, insa toti cei interesati trebuie sa se inregistreze cu email-ul unei companii si beneficiaza gratuit de platforma timp de 60 de zile, dupa aceea functionalitatea fiind limitata pana in momentul in care cumpara un abonament Office 360.