iOS 9.3.2 vs iOS 10 beta 2 – comparatia performantelor

iOS 9.3.2 si iOS 10 beta 2 sunt comparate pentru a ni se arata care sunt performantele iPhone 5S si iPhone 6S pe cele doua versiuni ale sistemelor de operare, iar in clipurile video de mai jos veti putea vedea cat de bine se descurca ambele in a rula build-urile respective.

Ca sa fiu complet sincer, exista foarte putine diferente in ceea ce priveste performantele iPhone 5S si iPhone 6S pe iOS 9.3.2 sau iOS 10 beta 2, ambele versiuni ale sistemelor de operare functionand, practic, la fel de bine in aproape toate situatiile, acest lucru fiind surprinzator.

Desi iOS 10 beta 2 este totusi o versiune beta a sistemului de operare, iata ca ea functioneaza totusi foarte bine pe iPhone-urile noastre, dar aceste doar in ceea ce priveste performantele generale pentru ca in ceea ce priveste functionalitatea inca mai exista probleme.

Chiar si asa, daca veti decide sa parasiti iOS 9.3.2 pentru a instala iOS 10 beta 2, nu ar trebui sa sesizati diferente in ceea ce priveste performantele, functionalitatea avand de suferit din cauza unor blocaje care apar in timpul folosirii aplicatiilor, deci trebuie sa va asteptati la asa ceva.