iOS 10 beta 2 blocheaza anumite Apple ID-uri

iOS 10 beta 2 a fost gandit pentru a fi folosit de catre dezvoltatorii de aplicatii care sunt constienti de faptul ca asemenea versiuni ale sistemului de operare nu sunt perfecte si ca ele au nevoie de rabdare pentru a fi utilizate, deoarece au o varietate de probleme care fac folosirea iDevice-urilor un adevarat calvar, in anumite situatii.

Conform unor utilizatori ai iOS 10 beta 2, Apple ID-urile lor au fost blocate automat de catre compania Apple dupa instalarea acestui build al sistemului de operare, problema parand a avea legatura cu sistemul de autentificare in 2 pasi care presupune primirea unui cod prin SMS in cazul locarii unu Apple ID pe un produs Apple nou.

Conform celor de la Apple deocamdata nu exista o solutie pentru problema care a dus la blocarea anumitor Apple ID-uri, parola acestora neputand fi resetata de catre utilizatori, cei din Cupertino recunoscand faptul ca totul are legatura cu sistemul lor de autentificare in 2 pasi, insa lipsa de ajutor pentru cei cu probleme este uimitoare.

Cei de la Apple spun ca problema ar putea avea legatura fie cu un server folosit pentru sistemul de autentificare in 2 pasi, fie cu iOS 10 beta 2, insa indiferent de situatie, deocamdata utilizatorii nu pot primi ajutor pentru a-si reactiva Apple ID-urile, insa nu cred ca situatia va persista pentru mult timp.

Cei se vor grabi probabil sa rezolve problema si e putin probabil ca iOS 10 beta 3 sa o mai aiba, insa intre timp cei cu Apple ID-urile blocate vor fi nevoiti sa astepte lansarea unui fix.

Apple ID blocat