WearSens, colierul care iti spune cand mananci prea mult

WearSens, poreclit su “diet choker”, poate fi aliatul perfect pentru persoanele care vor sa tina o dieta, in special pentru femei.

Colierul monitorizeaza obiceiurile alimentare si ne spune cand am intrecut masura. Acesta are un senzor electric care urmareste vibratiile din gat pentru a determina cand manancam si cand bem. Daca vibratiile continua prea mult timp, colierul, ce merge mana in mana cu o aplicatie pentru iPhone, vibreaza si bazaie pentru a ne anunta ca manancam prea mult, lucru care este determinat pe baza statisticilor personale ale fiecarui utilizator, cum ar fi inaltimea, greutatea si varsta.

Senzorul implementat nu doar ca ne spune cand manancam,cat mancam, dar ne spune si ceea ce manancam. Cum?Pai fiecare tip de mancare diferit creeaza diferite modele si tipare de vibratii atunci cand alimentele aluneca in esofag.

Ca si rata de succes, WearSens a avut 90% atunci cand trebuia sa faca distinctie intre alimentele solide si o rata de succes de 75% atunci cand facea distinctie intre alimentele mai moi. Deasemenea, gadgetul face diferenta si intre bauturile calde si cele reci.