Jumatate dintre posesorii americani de iPhone vor cumpara iPhone 7

iPhone 7 inca nu a fost lansat si nici nu va aparea pe piata pentru foarte multe luni, insa intre timp continua sa apara informatii cu privire la intentiile posesorilor actuali de terminale iPhone cu privire la cumpararea viitorului produs al companiei Apple, perspectivele fiind interesante pentru cei din Cupertino.

Conform unui studiu facut recent de catre o companie specializata pe vanzarea de asigurari pentru smartphone-uri, jumtate dintre posesorii actuali de terminale iPhone vor cumpara iPhone 7 in momentul lansarii pe piata, cifra fiind una impresionanta daca ne gandim ca doar in SUA sunt peste 100 de milioane de utilizatori iPhone.

Desigur ca o buna parte dintre cei care vor cumpara iPhone 7 in toamna o vor face pentru ca au trecut 2 ani de la ultima achizitie a unui smartphone si operatorul le ofra un pret foarte avantajos pentru dispozitiv, insa vor fi si entuziastii care sunt extrem de interesati sa cumpere orice produs nou al Apple.

In randul celor care nu vor cumpara iPhone 7 exista persoane care sustin ca nu au bani sa faca o achizitie de acest gen, sau persoane care sunt suficient de multumite cu dispozitivul pe care il au, femeile fiind in general mai greu dispuse sa cheltuile bani pe tehnologii noi, daca sunt multumite de ceea ce au acasa.

The market has grown incredibly competitive over the past couple of years, however it’s no real surprise to see people are still firmly in favour of the iPhone handsets. We believe that the iPhone still reigns supreme, as its innovations and sleek designs will keep people coming back to Apple products again and again.

Daca studiile de acest gen se vor adeveri si se vor aplica in toate tarile in care compania Apple vinde terminale iPhone, atunci am putea asista din nou la un record de vanzari in weekend-ul lansarii, dar si in al patrulea trimestru fiscal al anului 2016, asa cum ne-a obisnuit Apple in ultimii ani.

Studiul despre care v-am vorbit astazi a fost realizat in SUA de catre compania Insurance2Go pe un esantion de 1000 de persoane.

18 COMENTARII

  1. We believe that the iPhone still reigns supreme, as its innovations and sleek designs will keep people coming back to Apple products again and again.

  2. Viorel si samssonistii vin pe aici pt ca pana si site”ul destinat in principiu Apple, este mai ok ca orice alt site de androisti.

  3. Fiecare poate comenta, însă libertatea asta nu înseamnă că poți jigni pe alții 🙂 Eu nu am nicio problemă dacă mă jignești, cu condiția ca și eu să îți răspund.

  4. El adoarme în fiecare noapte cu fața la pernă, în fiecare noapte el mușcă de pernă, și alții îi suflă în ceafă….
    E de înțeles!

  5. Foarte urât din partea ta să te răzbuni pe oameni astfel. Dacă omul nu vrea să îți dea bani de parcare, asta e, nu ești proprietar pe parcare! Urât Srb!

  6. nu e tot S7? sau e varianta Vertu a celor de la samsung? editile astea mi se par cum sunt si tricouri sau laptopuri cu sigla ferrari pe ele…miezu e tot ala.Ideea este daca iti cumperi tu asa ceva?