Un jucator Pokemon GO a descoperit un cadavru

Ieri v-am spus ca doi youtuberi erau sa fie impuscati in timp ce jucau Pokemon GO si foloseau functia pentru realitate virtuala implementata de catre cei de la Nintendo, iar astazi vorbim despre aceeasi functionalitate, dar despre o intamplare diferita, un tanar descoperind un cadavru in timp ce se juca.

O tanara de 19 ani din Wyoming a descoperit un cadavru care plutea pe raul Wind River, din apropierea localitatii sale, ea fiind in acel moment in cautare de pokemoni folosind functia de realitate virtuala care o purta prin diverse zone din preajma casei sale, foarte multi utilizatori utilizand-o in ultimele zile.

Aplicatia Pokemon GO o directiona pentru a captura un pokemon in mediul sau natural, insa ea a descoperit un cadavru care plutea pe apa, politia fiind chemata la fata locului pentru a investiga locatia si a recupera cadavrul, tanara fiind desigur foarte speriata de intamplare, lucru care este perfect normal pentru oricine.

Descoperirea a fost facuta la ora 8:30 dimineata, deci tanara a fost foarte matinala in cautarea sa pentru pokemoni, politia afirmand ca moartea pare sa fie una accidentala, cadavrul urmand a fi pana la urma descoperit de altcineva care probabil nu cauta pokemoni virtuali prin diverse locatii din lumea reala.

The death appears to be accidental in nature and possibly that of a drowning. There is no evidence at this time that would indicate foul play. Evidence located at the scene has led investigators to believe the man went into the water at the location he was found. The body was located in about three feet of water on the east side of the Wind River Bridge.

Pokemon GO pare sa fie o aplicatie extrem de populara in SUA, foarte multe persoane folosind functia de realitate virtuala pentru a cauta pokemoni in lumea reala, iar in unele cazuri utilizatorii s-au si ranit in calatoriile lor, autoritatile politienesti din diverse state americane avertizand oamenii sa fie atenti la ceea ce fac.