iOS 10 creste autonomia bateriei in comparatie cu iOS 9.3.2

Autonomia bateriei creste in iOS 10 fata de iOS 9.3.2, compania Apple reusind sa imbunatateasca simtitor aceasta caracteristica a produselor sale.

iOS 10 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, insa inca din versiunile beta ale sistemului de operare putem vedea ca autonomia bateriei incepe sa fie imbunatatita pe terminalele iPhone care sunt compatibile cu acest software, clipul video de mai jos stand drept dovada in acest sens.

Desi in mod normal nimeni nu s-ar fi asteptat ca o versiune beta a unui upgrade atat de important sa imbunatateasca autonomia bateriei iDevice-urilor, iata ca Apple a reusit sa faca acest lucru prin build-urile lansate pana in prezent pentru iOS 10, iar acest lucru ne face sa privim viitorul cu foarte mare incredere.

Apple a inceput sa imbunatateasca autonomia bateriei iOS 10 inca din prima versiune beta a sistemului de operare, iar in clipul video de mai jos veti vedea ca in cazul anumitor dispozitive perioada de utilizare a crescut cu cateva zeci de minute in urma instalarii acestui build al iOS 10.

Partea si mai buna este ca dupa instalarea iOS 10 beta 2, autonomia bateriei a crescut cu inca cateva zeci de minute pentru alte terminale iPhone, semn ca Apple a reusit sa imbunatateasca si mai mult modul in care sistemul de operare consuma energia disponibila in baterie pentru functionarea produselor sale.

Pe de alta parte, in cazul altor dispozitive vorbim despre o usoara reducere a autonomiei bateriei in iOS 10 beta 2 fata de prima versiune a sistemului de operare, asa ca exista si un regres pentru unele terminale, situatie destul de neobisnuita din moment ce in cazul altor dispozitive situatia este complet diferita.

Separat de autonomia bateriei, puteti vedea in clipul video de mai sus ca inclusiv performantele iPhone-urilor au fost imbunatatite simtitor dupa instalarea iOS 10 beta 1 si beta 2, iar aceasta este o surpriza si mai placuta, deoarece in general exista doar regres in aceasta situatie, dar Apple pare sa gandeasca diferit.

Desigur ca pe langa aceste imbunatatiri, iOS 10 are probleme si ele nu sunt putine, insa daca doriti sa va bateti capul cu aceasta actualizare, atunci va trebui sa acceptati inclusiv problemele pe care el le aduce pentru ca totul face parte din pachetul oferit de catre compania Apple pentru dezvoltatori si utilizatori.

Acestea fiind spuse, aici v-am spus cum instalati iOS 10 beta 2 si aici v-am spus cum instalati iOS 10 public beta 1, ambele fiind identice si oferind exact aceeasi experienta.

12 COMENTARII

  1. Nu recomand ios 10 momentan. Inca se misca greoi pe i6. O gramada de crash-uri,mai ales in safari. Ramaneti la 9.x pentru ca asta e alegerea perfecta!!!