Apple a donat 1 milion de dolari pentru victimele inundatiilor din China

Incepand cu luna iunie China a fost lovita de furtuni puternice in urma carora foarte multe zone au fost inundate, mai exact 30 de milioane de oameni din 500 de orase fiind afectati de problemele meteorologice, nu mai putin de 164 de persoane fiind ucise in aceasta perioada in tara.

Pentru a-si face simtita si mai bine prezenta in China, compania Apple a donat 1 milion de dolari pentru a ajuta victimele inundatiilor, iar desi uma este infima in comparatie cu miliardele de dolari castigate anual, ea cu siguranta va fi de mare ajutor celor care muncesc zilnic pentru a inlatura efectele inundatiilor.

Apple este singura companie americana care a donat vreun ban pentru a-i ajuta pe chinezi, asta desi exista multe alte companii care au afaceri in tara, insa se pare ca doar Tim Cook este interesat sa arate ca este interesat de bunastarea chinezilor, suma putand creste in perioada urmatoare.

Apple obisnuieste sa doneze in mod constant bani pentru a sustine oamenii aflati in dificultate, insa sumele sunt de obicei destul de mici, insa pe vremea lui Steve Jobs Apple nu dona absolut nimic, asa ca tot ceea ce vedem acum este un mare pas inainte facut de catre cei din Cupertino.

Apple is the first U.S. company that has donated to CFPA in this year’s flood, said the organization on its website. The group says it will work closely with Apple to make sure the money is best applied.