Google Nexus smartwatch – asa ar putea arata

V-am spus zilele trecute ca Google intentioneaza sa lanseze primul sau smartwatch, insa de fapt vorbim despre doua ceasuri inteligente care ar trebui sa faca parte din seria Nexus, ele avand dimensiuni diferite, insa un design similar cu cel al altor produse similare existente pe piata, cele ale Motorola fiind aduse in discutie.

In imaginile de mai jos puteti vedea o reprezentare grafica a design-ului ales de catre compania Google pentru cele doua ceasuri inteligente din seria Nexus, materialele fiind facute in baza unor imagini vazute direct in calculatoarele unor ingineri Google, insa ele nu au fost preluate direct de acolo.

Google urmeaza sa lanseze doua smartwatch-uri numite Angelfish si Swordfish, ele avand ecrane cu diametrul de 43.5mm si 42mm, functii pentru conectivitate LTE, senzori pentru monitorizarea batailor inimii si alte functii biometrice urmand a fi incluse, insa partea cea mai buna este ca produsele urmeaza sa functioneze autonom fata de un smartphone.

Avand in vedere ca vorbim despre smartwatch-uri care ar urma sa fie vandute in cadrul seriei Nexus de produse ale Google, exista sanse mari ca ele sa fie lansate inclusiv impreuna cu noi modele de terminale mobile, deci teoretic ar putea ajunge pe piata undeva spre toamna acestui an, daca planurile Google se vor desfasura asa cum sunt gandite acum.

Nimeni nu stie cat ar putea costa aceste smartwatch-uri Google, insa e putin probabil ca ele sa fie mai scumpe decat Apple Watch-urile.

Google Nexus smartwatch

Google Nexus smartwatch 1