Apple va dechide in Rusia un centru pentru repararea iDevice-urilor

Compania Apple intentioneaza sa deschida in Rusia un centru dedicat repararii iDevice-urilor stricate, decizia celor din Cupertino fiind luata dupa ce un proces i-a fost intentat in tara, cei din Cupertino fiind acuzati ca nu ofera suport suficient de bun pentru utilizatorii care au probleme cu produsele Apple in Rusia.

Dmitry Petrov este un rus care a intentat un nou proces celor din Cupertino in cursul anului trecut, el acuzand Apple ca partenerii locali au refuzat sa schimbe un ecran crapat al unui iDevice si au refuzat sa plateasca o companie terta sa-i schimbe ecranul, clientul refuzand inlocuirea completa a dispozitivului.

Service-urile autorizate de catre Apple sa repare produsele sale in Rusia nu au aparatura necesara pentru a monta ecrane, iar desi procesul nu a fost finalizat, compania Apple intentioneaza sa creeze un centru de reparatii in tara pentru a oferi suport service mai bun pentru clientii care au nevoie de el pe plan local.

In momentul de fata Apple inlocuieste complet unitatile cu probleme, mai putin in cazurile in care clientii refuza acest lucru, iar asta se intampla doar in cazurile in care nu pot fi inlocuite acele componente de catre tehnicienii locali, rusul refuzand inlocuirea, deci a ramas cu un proces care va aduce un centru dedicat de reparatii in tara.

Desigur ca Apple nu a confirmat deschdierea acestui centru, insa probabil o va face in viitorul nu foarte indepartat si-i va plati rusului despagubiri pentru problemele create, asa cum este si normal in situatiile de acest gen.

Apple plans to provide a full repair service in Russia for all iPhone damages as the result of a lawsuit filed by a dissatisfied customer, the Vedomosti newspaper reported on Tuesday. The company is considering building a centralized repair center dedicated to full-service production, according to an unidentified source close to the company.