iPhone 7 vine fara butonul Mute ?

iPhone 7 vine fara buton Mute ? Desi o serie de imagini aparute astazi sugereaza faptul ca iPhone 7 Plus nu are buton Mute, Apple nu il va elimina.

O serie de poze publicate dimineata pe internet ne prezinta cea mai clara imagine a iPhone 7 si iPhone 7 Plus de pana in prezent, insa ele pun si in discutie directia pe care compania Apple ar intentiona sa o ia incepand de anul acesta, iar asta deoarece in imaginile aparute vedem un iPhone 7 Plus fara buton Mute in partea laterala.

Imaginile aparute prezinta atat iPhone 7, cat si iPhone 7 Plus, iar NUMAI imaginile cu cel din urma ne arata o carcasa care nu are buton Mute, imaginile cu terminalul cu ecran de 4.7 inch avand acest buton incorporat, semn ca schimbarea nu este chiar atat de posibila precum incep sa o creada unii.

Practic, imaginile de astazi prezinta prototipuri ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, carcasele fiind preluate de la parteneri Apple impreuna cu ecranele, iar in aceasta idee, nu ar fi neobisnuit sa vadem o carcasa complet finalizata care are inclusiv buton Mute si o carcasa care nu este complet finalizata, neavand acel buton.

Butonul Mute ramane in iPhone 7

imagine clara iphone 7 plus 2

Aceasta este imaginea care a generat atatea discutii in ultimele ore, ea prezentand un iPhone 7 Plus care nu are buton Mute, dar are butoanele de volum, insa raman la ideea ca totul este doar o problema de productie si nu tine de ceva ce va oferi compania Apple cand va lansa dispozitivul pe piata.

Este adevarat ca Apple a inceput sa scoata butonul Mute din tabletele sale iPad inca de acum 2 ani, insa acolo era o miscare logica pentru ca foarte putina lume are nevoie neaparata de un asemenea buton intr-o tableta, situatia fiind complet diferita la un smartphone care este folosit in alte scopuri.

iPhone 7 va avea buton Mute, asa cum au avut toate terminalele inainte sa, eliminarea butonului neavand logica, nici vreo sustinere software cu functii noi disponibile in iOS 10, asa ca nu va ganditi ca Apple va face o asemenea miscare derutanta.