Ce service autorizat Apple există în România ?

  Un service autorizat Apple este un service de produse ale companiei americane care a fost acreditat de către cei din Cupertino pentru a le repara iPhone, iPad, iPod, Mac-urile sau orice alte produse lansate de companie în viitor, ele fiind dedicat exclusiv acestor operațiuni. Deși România nu este una dintre țările foarte importante pentru compania Apple, în țara noastră există 3 service-uri autorizate Apple și cele ale operatorilor de telefonie mobilă, darnumai cele din prima categorie vă pot ajuta în a rezolva problemele legate de produsele Apple cumpărate de oriunde altundeva în afara unui operator de telefonie mobilă.

Service autorizat Apple în România

  Conform companiei Apple, doar 4 service-uri autorizate Apple există în țara noastră, ele fiind: Noumax, iStyle, Vox și Cordon Electronics, restul magazinelor care vând produse Apple fiind doar reselleri autorizați fără drept de efectuare de service. Apple Authorised Service Provider este denumirea oficială pe care compania Apple o acordă unul asemenea serice autorizat, ea fiind prezentă pe website-ul acelui service, acest lucru certificându-i capacitatea de a efectua reparații pe garanție. Restul magazinelor care au doar marcajul Apple Authorised Reseller sunt doar reselleri autorizați de produse Apple, dar ei nu au dreptul de a efectua lucrări de service și dacă le fac, vă anulează garanția terminalului.

  În afara celor patru  service-uri menționate anterior, niciun altul din România, exceptându-le pe cele ale operatorilor de telefonie mobilă, nu este certificat să efectueze reparații pentru produse Apple aflate în garanție. În cazul în care veți duce un produs Apple la un alt service decât cele 3 menționate anterior, există șansa ca el să fie trimis la aceste service-uri și voi să plătiți o sumă de intermediere la service-ul contactat inițial. Acestea fiind spuse, sper că sunteți lămuriți în legătură cu locațiile în care vă puteți duce în siguranță un produs Apple pentru a fi reparat.

11 COMENTARII

  1. @roastedwookie “Conform companiei Apple, doar 4 service-uri autorizate Apple există în țara noastră, ele fiind: Noumax, iStyle, Vox și Cordon Electronics, restul magazinelor care vând produse Apple fiind doar reselleri autorizați fără drept de efectuare de service.” A scris sau nu de Vox???

  2. Vreau să înțeleg anumite aspecte. Spui că există patru service uri autorizate care au dreptul să efectueze reparații. Atunci de ce am primit eu astăzi un telefon de la iStyle în care mă anunțau că telefonul meu va fi trimis în Austria pentru ai fi schimbat butonul de power. Nu sunt în stare nici măcar să repare sau mă rog să schimbe Un buton power ??? Și atunci mă întreb la ce sunt autorizate ??? Să-mi trimită telefonul în Austria??? Asta puteam să fac și eu, și mai scuteam cinci zile din termenul de 15 zile lucrătoare pe care mi l-au dat ei !!!

  3. iStyle sunt cei mai de rahat … aveam probleme cu bateria la telefon, un iPhone 5, am sunat la ei si mi-au zis ca ei nu ma pot ajuta cu service, ca ei fac doar pentru produsele cumparate de la ei si ca garantia la fel nu ma ajuta cu nimic daca produsul la fel nu este cumparat de la ei …. si se numesc sevice autorizat ….

  4. Salut. Am vb cu cei de la service istyle pro in legatura cu un iphone 5s cu probleme ca bateria il tine cam 6 ore. Miau spus ca e ok sa trimit telefonul prin curierat la ei la sediul din bucuresti. Binenteles ca o sa il pun fragil si il voi impacheta cum trebuie sa fie bine. Eu sunt din sibiu si aici nu avem service autorizat, e ok cum procedez , daca puteti sa imi raspundeti pe bacel.liviu@yahoo.com. Multumesc

  5. Bună am și eu 2 tablete de la Apple și nu mai știu ce aid am nici parola le puteți decoda sau reseta aștept răspuns