Ce service autorizat Apple există în România ?

  Un service autorizat Apple este un service de produse ale companiei americane care a fost acreditat de către cei din Cupertino pentru a le repara iPhone, iPad, iPod, Mac-urile sau orice alte produse lansate de companie în viitor, ele fiind dedicat exclusiv acestor operațiuni. Deși România nu este una dintre țările foarte importante pentru compania Apple, în țara noastră există 3 service-uri autorizate Apple și cele ale operatorilor de telefonie mobilă, darnumai cele din prima categorie vă pot ajuta în a rezolva problemele legate de produsele Apple cumpărate de oriunde altundeva în afara unui operator de telefonie mobilă.

Service autorizat Apple în România

  Conform companiei Apple, doar 4 service-uri autorizate Apple există în țara noastră, ele fiind: Noumax, iStyle, Vox și Cordon Electronics, restul magazinelor care vând produse Apple fiind doar reselleri autorizați fără drept de efectuare de service. Apple Authorised Service Provider este denumirea oficială pe care compania Apple o acordă unul asemenea serice autorizat, ea fiind prezentă pe website-ul acelui service, acest lucru certificându-i capacitatea de a efectua reparații pe garanție. Restul magazinelor care au doar marcajul Apple Authorised Reseller sunt doar reselleri autorizați de produse Apple, dar ei nu au dreptul de a efectua lucrări de service și dacă le fac, vă anulează garanția terminalului.

  În afara celor patru  service-uri menționate anterior, niciun altul din România, exceptându-le pe cele ale operatorilor de telefonie mobilă, nu este certificat să efectueze reparații pentru produse Apple aflate în garanție. În cazul în care veți duce un produs Apple la un alt service decât cele 3 menționate anterior, există șansa ca el să fie trimis la aceste service-uri și voi să plătiți o sumă de intermediere la service-ul contactat inițial. Acestea fiind spuse, sper că sunteți lămuriți în legătură cu locațiile în care vă puteți duce în siguranță un produs Apple pentru a fi reparat.