IMAGINI noi cu iPhone 7 si 7 Plus confirma schimbarile, prezinta unele noutati

Imagini reale cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus arata camera, carcasa, panoul frontal, Smart Connectorul si alte schimbari importante.

La doar o zi dupa aparitia celei mai clare imagini cu carcasa iPhone 7, iata ca astazi vedem noi imagini cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa de aceasta data avem parte si de o surpriza cu privire la functiile pe care cei din Cupertino le vor implementa pentru smartphone-urile care urmeaza sa apara pe piata in toamna.

Imaginile de mai jos prezinta carcase si un panou frontal ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ele fiind asamblate pentru a ne arata care este design-ul celor doua dispozitive, insa in interiorul lor nu exista componente, astfel ca nu vorbim despre terminale reale, ci despre doua unitati formate doar din componentele exterioare.

iPhone 7 si 7 Plus

iPhone 7 – carcasa, camera si nimic nou

imagine clara iphone 7

Incepem cu iPhone 7 care, dupa cum prea bine stiti, va avea o carcasa modificata de catre compania Apple, ea urmand a veni fara antenele care separa carcasa iPhone 6S in trei parti distincte, aceasta fiind cea mai mare schimbare de design pentru carcasa implementata de catre cei de la Apple.

In ceea ce priveste camera iPhone 7 vorbim despre implementarea unui modul mai mare, care fie are un senzor de imagine mai mare, fie are mai multi megapixeli, insa deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la schimbare ape care cei din Cupertino urmeaza sa o ofere pentru aceasta componenta foarte importanta.

imagine clara iphone 7 1

Separat de aceste modificari, vom avea parte si de eliminarea portului audio, plus de implementarea unui al doilea difuzor, insa aceste schimbari nu sunt vizibile in imaginile furnizate de catre o sursa asiatica, insa ele vor fi disponibile in momentul in care terminalul va fi lansat oficial pe piata.

iPhone 7 Plus – camera duala, Smart Connector si senzori repozitionati

imagine clara iphone 7 plusAcum trecem la iPhone 7 Plus, iar aici stiti prea bine ca Apple va implementa anul acesta o camera duala care va fi cel mai probabil formata din cele doua camere de 12 megapixeli pe care in momentul de fata Apple le-a implementat in terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ea urmand a avea un stabilizator optic de imagine.

Mai mult decat atat, in iPhone 7 Plus vom avea si un Smart Connector, precum cel din iPad Pro, imaginile confirmand foarte clar schimbarea aceasta, compania Apple urmand a ne oferi posibilitatea de a conecta diverse accesorii la produsul sau, ele urmand a potenta functionalitatea generala.

Separat de acestea, compania Apple urmeaza deasemenea sa repozitioneze senzorul de proximitate si cel de lumina ambientala, ei urmand a fi mutati din pozitia centrala pe care o au in iPhone 6S intr-o noua pozitie in dreapta difuzorului amplasat in centrul partii superioare a panoului central.

imagine clara iphone 7 plus 1

Camera frontala va ramane in aceeasi pozitie, adica in stanga difuzorului iPhone 7, insa schimbarea pozitiei celor doi senzori are cel mai probabil legatura cu implementarea camerei duale, aceasta avand, probabil, nevoie de ceva mai mult spatiu in carcasa, asa ca mutarea lor este destul de logica.

Aceste prototipuri ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost facute in baza componentelor care urmeaza sa fie folosite pentru fabricarea smartphone-urilor Apple, deci, teoretic, sunt exact ceea ce vom primi cand terminalele vor fi lansate oficial, asa ca exista putine dubii cu privire la ceea ce va lansa Apple in toamna.

imagine clara iphone 7 plus 2

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre schimbarile pregatite de Apple ?

11 COMENTARII

  1. S-ar putea să ai dreptate… Așa s-ar explica de ce camera dublă a iPhone 7 plus arată ca o pereche de ochelari de scafandru *_*