Perfect Memory Camera – Camera perfecta pentru a juca Pokemon GO

0

Perfect Memory Camera, este o camera de mici dimensiuni ce poate fi atasata chiar si unui lant, la gat fiind conceputa pentru a fi utilizata de zi cu zi oferinta experiente foto-video de calitate excelenta.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Este suficient de mica pentru a putea fi transporta si are o capacitate de memorie 128G. Aveti posibilitatea sa utilizati camera in mai multe moduri: Timelapse fotografii / clipuri video, conectati-l la animalele de companie, purtati-l ca un colier.

Una din caracteristicile unicate si avansate si brevetate, va permite sa salvati clipurile video in miscare, dupa evenimentul in sine, asta cu ajutorul mod-ului AutoEdit :

The camera allows you to save video after the fact, ie „go back in time” to save the events that already happened with the patented AutoEdit video.  Also, the camera takes the pain out of video recording on the go to help capture the perfect „moments” and perfect „memories”.

Cu ajutorul aplicatiei gratuite incorporate  puteti partaja instantaneu fotografii / clipuri video pe social media. Fotografiati tot ce vedeti, fara a compromite calitatea video si a imaginilor. Un gadget perfect pentru Instagram si Snapchat.

Deasemenea, este si camera perfecta pentru a juca Pokemon GO, asa cum puteti vedea si in clipul de mai jos:

Pretul porneste de la 99$.