Perfect Memory Camera – Camera perfecta pentru a juca Pokemon GO

Perfect Memory Camera, este o camera de mici dimensiuni ce poate fi atasata chiar si unui lant, la gat fiind conceputa pentru a fi utilizata de zi cu zi oferinta experiente foto-video de calitate excelenta.

Este suficient de mica pentru a putea fi transporta si are o capacitate de memorie 128G. Aveti posibilitatea sa utilizati camera in mai multe moduri: Timelapse fotografii / clipuri video, conectati-l la animalele de companie, purtati-l ca un colier.

Una din caracteristicile unicate si avansate si brevetate, va permite sa salvati clipurile video in miscare, dupa evenimentul in sine, asta cu ajutorul mod-ului AutoEdit :

The camera allows you to save video after the fact, ie “go back in time” to save the events that already happened with the patented AutoEdit video.  Also, the camera takes the pain out of video recording on the go to help capture the perfect “moments” and perfect “memories”.

Cu ajutorul aplicatiei gratuite incorporate  puteti partaja instantaneu fotografii / clipuri video pe social media. Fotografiati tot ce vedeti, fara a compromite calitatea video si a imaginilor. Un gadget perfect pentru Instagram si Snapchat.

Deasemenea, este si camera perfecta pentru a juca Pokemon GO, asa cum puteti vedea si in clipul de mai jos:

Pretul porneste de la 99$.