Prima Pagina jocuri Pokemon GO este cel mai utilizat joc al tuturor timpurilor in SUA

Pokemon GO este cel mai utilizat joc al tuturor timpurilor in SUA

Pokemon GO este cel mai utilizat joc al tuturor timpurilor in SUA, conform unui nou studiu publicat in cursul acestei zile, titlul reusind sa doboare Candy Crush de pe prima pozitie in acest top, iar asta multumita faptului ca doar in SUA are peste 20 de milioane de utilizatori activi zilnic in momentul de fata.

Candy Crush detinea un record stabilit in 2013 care avea la baza faptul ca 20 de milioane de persoane au folosit zilnic aplicatia pentru o perioada de timp, insa Pokemon GO a reusit sa doboare acest record cu aproape 21 de milioane de utilizatori zilnic numai in SUA, adica peste 6% din populatia tarii joaca acest joc.

Candy Crush a avut maxim 93 de milioane de utilizatori activi zilnic in intreaga lume, iar Pokemon GO s-ar putea apropia de aceasta cifra, mai ales ca astazi a inceput sa apara aplicatia in App Store-urile din Europa, lansarea graduala aducand milioane peste milioane de noi jucatori in ecosistemul celor de la Niantic.

Cei care au realizat acest studiu spun ca exista sanse ca Pokemon GO sa intreaca inclusiv Google Maps sau Snapchat in ceea ce priveste numarul de utilizatori activi zilnic, insa acest lucru pare foarte putin probabil deoarece vorbim despre aplicatii care au un set total diferit de utilizatori in momentul de fata.

We finally have numbers to support what you might have already guessed: Pokémon GO is the biggest mobile game in U.S. history. Shooting to the top of the app store on the day it was released, within 24 hours Pokémon GO beat out indie hit Slither.io and Supercell’s heavily promoted blockbuster Clash Royale to become the biggest game of 2016, as measured by daily active users.

pokemon go utilizare zilnica

 • adi.vas

  Eu nu reusesc sa inteleg ce este asa fenomenal in jocul asta cu Pokemoni?!

 • Ion

  Un joc pt idioti. normal ca a prins la americani. am vazut si un clip cu un idiot care incerca sa prinda un pokemon pe o linie de tren. Evident ca l-a lovit trenul/metroul. Nu stiu sigur daca era in America sau in alte parti, ideea e ca jocul scoate la suprafata prostia omeneasca in forma pura :))

 • Bogdane

  Ca sa nu fim romani chiar toti si sa nu ne convina niciodata nimic eu zic ca e ok conceptul jocului si cum e facut. Acum e treaba fiecaruia cum il vede.

 • neogeo

  nu cred ca va prinde in romania ca romanchii sunt puturosi,nu alearga ei dupa pochemoni virtuali,plus ca multi nu au internet pe telefon,daca se poate sa ii fugareasca in jurul ruterului 🙂