Cum a evoluat Chrome spre cel mai popular browser din lume

In momentul de fata Google Chrome este cel mai popular si cel mai folosit browser pentru calculatoarele active la nivel global, el dominandu-si fara drept de apel concurenta, dupa cum puteti vedea in ultima imagine a acestui articol, ea prezentand foarte clar situatia browserelor in momentul de fata.

Daca in 2008 Internet Explorer era regele necontestat al browserelor pentru calculatoare, in doar 7 ani Google a reusit sa cucereasca lumea prin oferirea unui produs net superior, functionalitatea sa intrecand-o cu mult pe cea a creatiei companiei Microsoft, asta desi cei din Redmond s-au chinuit sa lupte.

Google Chrome ofera o multitudine de functii pe care Internet Explorer nu le avea cu 1/2 ani de zile in urma si ramane in continuare mai rapid decat browserul celor din Redmond, asta desi consuma mai multa baterie a laptop-urilor, insa multi trec cu vederea aceste probleme din cauza functionalitatii de care au parte prin acest browser.

Nivelul la care a ajuns Google Chrome in momentul de fata nu va mai putea fi atins de catre cei de la Microsoft indiferent cat s-ar chinui, singura solutie putand sta in interzicerea Google Chrome in Windows, lucru care desigur ca nu se va intampla, asa ca Google va continua sa conduca lumea, din multe puncte de vedere.

google chrome evolutie

google chrome evolutie 1

google chrome evolutie 2

google chrome evolutie 3

google chrome evolutie 4

google chrome evolutie 5

google chrome evolutie 6

google chrome evolutie 7

1 COMENTARIU

  1. Fantastic! Practic IE nici nu mai există… Pentru PCurile care sunt alimentate la priză, problema consumului nu este o problemă. Pentru cele care merg cu baterii, consumul ar putea fi o problemă.
    Folosesc Chrome de când a apărut. Superb browser.