Inca o metoda de a va proteja de razele UV si de cancer

Este nevoie de aproximativ 15 minute pentru ca razele ultraviolete ale soarelui sa isi faca treaba si sa ne lase cu arsuri. Cremele de protectie sunt proiectate pentru a bloca sau a absorbi aceste raze (Agentia de Protectie a Mediului raporteaza ca 1 milion de oameni din SUA sunt diagnosticate cu cancer de piele in fiecare an.)

Sunscreenr, este un gadget de detectare de la Voxelight, si isi propune sa faca ” invizibilul vizibil ” in ceea ce priveste locurile prin care ne dam cu cremele de protectie solara. Suncreenr nu poate preveni efectele expunerii la soare, pe cont propriu. In schimb, este partenerul digital cremei de protectie solara.

Dispozitivul este de mici dimensiuni,care, dupa ce ati aplicat protectia solara pentru tine sau pe altcineva, te ajuta sa vezi cat de bine ai aplicat crema, uitandu-te printr-un mic vizor al disozitivului.

In interiorul Sunscreenr este o camera UV 1.3 MP, care arata razele UV reflectate. In cazul in care crema de protectie isi face treaba, absoarbe razele. Ca rezultat, orice loc in cazul in care ati aplicat crema de protectie va arata, prin vizor, negru – pentru ca aceasta nu reflecta lumina UV – iar petele descoperite vor arata deschise la culoare. Daca esti singur, puteti “scana” corpul si inregistra pana la 30 de secunde de material video in aparat si apoi urmariti prin vizorul Sunscreenr pentru a vedea daca ati ratat ceva.