Pokemon GO – sute de oameni se aduna pentru a urmari un pokemon

Ca sa fiu complet sincer, zilnic sunt complet uimit de modul in care Pokemon GO a reusit sa ne arate cat de mult pot fi contorlati oamenii in lumea reala de un simplu joc, dar si de prostia umana dovedita de cei talhariti, injunghiati, sau cazuti de pe stanci, prostia umana parand a fi complet nemarginita.

Ca dovada a acestui lucru, in clipul video de mai jos puteti vedea cateva sute de oameni care s-au adunat in Santa Monica pentru a prinde un pokemon numit Wartortle, unii dintre ei fiind ceva mai agresivi decat restul, dar asta conteaza mai putin cand la mijloc sta prinderea unui pokemon din Pokemon GO.

Desi scene de acest gen sunt normale pentru competitii sportive sau chiar concerte, a vedea atat de multi oameni alergand de nebuni pentru pokemoni virtuali nu este chiar atat de normal, insa Pokemon GO a demonstrat faptul ca pasiunea pentru jocuri poate aduce tot felul de oameni impreuna, dar poate fi si periculoasa.

placaj

Avand in vedere ca Pokemon GO va fi lansat in curand si in Romania, ne putem astepta la scene de acest gen si in tara noastra, ele fiind deja intalnite in capitala, intr-o masura ceva mai mica.