Tentativa de lovitura de stat in Turcia, FaceTime salveaza situatia

In cazul in care abia v-ati trezit, ei bine e putin probabil sa stiti ca in Turcia a avut loc o tentativa de lovitura de stat, armata incercand sa-l inlature pe presedintele Recep Tayyip Erdogan de la putere, ea esuand, insa soldandu-se cu zeci de mort si foarte multi raniti.

Dintr-o locatie secreta, presedintele Recep Tayyip Erdogan s-a adresat natiunii cu ajutorul FaceTime, postul de televiziune CNNTurk transmitand in direct pentru intreaga populatie un apel FaceTime prin care presedintele le-a cerut cetatenilor sa iasa in strada si sa-i protejeze mandatul, lucru care s-a si intamplat.

Desi emisia postului de televiziune a fost intrerupta la putin timp dupa ce aceasta convorbire telefonica a fost facuta, folosirea FaceTime pentru apel este interesanta si exista posibilitatea ca modul in care Apple cripteaza conversatiile FaceTime sa fi avut un rol foarte important in alegerea platformei.

And a defiant President Recep Tayyip Erdogan was forced to resort to FaceTime on his phone for a TV interview. He urged supporters to go to the streets and stop those who would have him overthrown.

4 COMENTARII

  1. Smecher omul. Nu-l inlatura usor. Poate fi tradat decat din interior si asta doar orchestrata de cercul lui restrans, altfel n-au nici o sansa.