Patru copii s-au pierdut intr-o mina cautand pokemoni din Pokemon GO

Pentru ca disperarea de a prinde cei mai exotici pokemoni este mare, patru tineri din Marea Britanie s-au pierdut intr-o mina cautand creaturile virtuale din Pokemon GO, ei ajugand in respectiva locatie deoarece harta virtuala a jocului le-a indicat ca acolo vor gasi creaturi pe care altii le vor putea prinde cu greu.

Cei 4 tineri s-au aventurat intr-un complex de pesteri din Hawthorn, Wiltshire, cunoscut sub denumirea Box Mines, acesta fiind intins pe o suprafata de 72 de mile, ei aflandu-se la nu mai putin de 30 de metri sub pamant in momentul in care echipele de interventie i-au localizat pentru a-i readuce la suprafata.

Tinerii au intrat in pestera cu telefoanele si Pokemon GO pornite, insa au fost nevoiti sa se plimbe o buna bucata de timp pentru ca unul dintre ei sa reuseasca sa gaseasca o zona in care avea semnal la telefon, el reusind sa apeleze serviciile de urgenta pentru a le explica jenat cum au ajuns in mina si s-au pierdut.

Partea cea mai ciudata a intregii povesti este ca tinerii nu au gasit vreun pokemon al Pokemon GO in complexul de mine, dar acest lucru este de inteles avand in vedere ca ei nu aveau semnal GSM acolo si nici internet, asa ca nu prea aveau ce sa gaseasca decat frica faptului ca nu vor mai gasi vreodata iesirea pentru a ajunge acasa.

A group of teenage boys who entered an underground cave network to search for Pokemon got stuck 100ft below ground. They had entered while playing smash hit smartphone game Pokemon Go, where users search real-life locations for digital creatures. The “glum and embarrassed” foursome had to be rescued after entering the complex, known as the Box mines, in Hawthorn, Wiltshire.

Ieri Pokemon GO a fost lansat in Romania si a fost asteptat de catre foarte multi tineri, insa din pacate jocul nu a mers timp de cateva ore bune dupa aparitie, cei de la Niantic avand probleme in a sustine traficul foarte mare generat de catre aparitia jocului.

tineri mina