Pokemon GO a fost lansat in Romania

Pokemon GO a fost lansat in Romania pentru iPhone si iPod Touch, noul joc fiind acum disponibil pentru descarcare prin App Store la mai bine de doua saptamani dupa ce versiunea initiala a fost oferita in doar patru tari de pe planeta si mai apoi in alte doua din Europa.

Lansarea Pokemon GO din Romania coincide cu disponibilitatea in alte tari de pe glob, insa daca aveati jocul deja instalat in terminalele voastre, nu este necesar sa instalati versiunea din Romania deoarece ea nu aduce absolut nimic nou sau specific pentru tara noastra, hartile fiind aceleasi.

Pokemon GO a devenit popular extrem de rapid prin gameplay-ul pe care il ofera pentru utilizatorii din lumea intreaga, americanii fiind innebuniti de el si fiind dispusi chiar sa isi puna viata in pericol pentru a aduna pokemonii virtuali creati de catre dezvoltatori.

In Pokemon GO principalul nostru obiectiv este de a colecta cat mai multi pokemoni virtuali in locatiile pe care le vizitam, o harta virtuala si un modul de realitate augmentata oferind posibilitatea de a ii descoperi rapid oriunde ne miscam.

Pokemon GO poate fi descarcat gratuit din App Store Romania urmand acest link.

film pokemon go

61 COMENTARII

  1. Intrați pe magazin play dacă sunteți pe android sau app store dacă sunteți pe iOS si căutați Pokemon Go….e imposibil sa nu i-l găsiți.
    Cu plăcere!

  2. Dupa ce l-am descarcat nu erau disponibile serverele si nu mai era in appstore apoi a mers am luat primu pokemon dupa care s-a blocat gps not found ceva de genu

  3. Toata ziua asta mi-a aparut… our servers are humbled by your incredible response. We are working to resolve the issue. Please try again soon!

    Ce e de facut? :

  4. :l ba really ? asta e o stire ? fmm de joc pt pișații aia de 10 ani ? asa si daca strangi mai multi pokepule ce se intampla ? :l care e logica jocului :)) dmn….