Prima Pagina iPhone Edward Snowden dezvolta carcasa care iti securizeaza iPhone-ul

Edward Snowden dezvolta carcasa care iti securizeaza iPhone-ul

Edward Snowden, celebrul analist NSA care a divulgat foarte multe secrete ale agentiei la care a lucrat, este acum in proces de a dezvolta o carcasa pentru iPhone ce are menirea de a securiza conversatiile utilizatorilor, sau pentru a bloca in totalitate accesul la cartela SIM, chiar si atunci cand telefonul ar trebui sa fie inchis.

In carcasa pe care o vedeti in imaginea de mai jos se introduce o cartela SIM, carcasa conectandu-se la slotul SIM al terminalelor noastre iPhone pentru a ne spune cand cineva incearca sa intercepteze o conversatie telefonica, iar atunci cand vreti sa nu fiti localizati si folositi Airplane Mode, aceasta carcasa ofera protectie suplimentara.

Carcasa se interconecteaza cu unii senzori ai iPhone-urilor noastre si este capabila sa preia date de la GPS, ori Bluetooth, iar in cazul in care dorim sa deconectam complet dispozitivul de la retea, ea are un osciloscop care intrerupe orice fel de transmisiuni radio catre si dinspre dispozitivele noastre.

Their add-on would appear to be little more than an external battery case with a small mono-color screen. But it would function as a kind of miniature, form-fitting oscilloscope: Tiny probe wires from that external device would snake into the iPhone’s innards through its SIM-card slot to attach to test points on the phone’s circuit board. (The SIM card itself would be moved to the case to offer that entry point.) Those wires would read the electrical signals to the two antennas in the phone that are used by its radios, including GPS, Bluetooth, Wi-Fi and cellular modem.

Edward Snowden a prezentat accesoriul astazi printr-un stream video direct din Moscova si probabil el va fi lansat intr-un moment sau altul pe piata, insa deocamdata nu se stie ce pret final ar putea avea, sau cand va putea fi cumparat.

snowden mesagerie sigura

 • HowMakeMac

  Snowden asta crede ca face pe desteptul dar e un mare……papagal :)))

 • Michael

  @howmakemac – Hai sa ne aflam in treaba si sa comentam aiurea, ca la asta suntem experti

 • Bogdane

  @HowMakeMac Te pomenesti ca ai lucrat cu el la NSA..cat de roman poti fi?

 • huricanne1

  @howmakemac – Lumea e plina de prosti ! Nu avem nevoie de prosti langa noi. Lasa-ne…

 • Gabiz Ro

  Au aparut deja nanoboti si ii are el de la NSA?
  Cum naiba se conecteaza el prin fanta de la sim la testpointuri pe placa?
  Test-pointuri sunt pe placa,peste tot,dar nu accesibile asa.
  Apoi,osciloscop?Cat costa unul mediu la frecventele alea?
  Curiosii pot cauta pe net,dar vedeti sa fie la macar 2.4GHz.
  Alta aiureala,conectat cica la antenele interne,hai ca in cazul emisiei mai merge,e semnal mai mare insa in cazul receptiei,antena aia GPS,BT,WiFi,tot capteaza semnale,chiar cu telefonul oprit.