Un tanar adolescent a fost ucis in timp ce incerca sa prinda un Pokemon

 Urmarim cu totii ,cu intentie sau fara, tot ce se intampla in ” lumea Pokemon GO “, citim articole si ne miram de reactiile si exagerarile jucatorilor. Pe langa partile amuzante, Pokemon Go a cauzat si o serie de probleme in intreaga lume de cand a fost lansat.

Astfel ca s-a inregistrat si primul deces cauzat de Pokemon Go.  Jerson Lopez de Leon, un adolescent in varsta de doar 18 ani, a fost ucis intr-o ambuscada, iar Daniel Moises Picen,varul acestuia de 17 ani, a fost ranit, pe o strada din orasul Chiquimula, Guatemala, dupa ce acestia au fost prinsi in vecinatatea casei unui necunoscut, in timp ce cei 2 incercau sa prinda unul din personajele Pokemon GO.

adolescent mort din cauza pokemon go

 20 de cartuse folosite au fost gasite de catre politia locala la locul crimei, unde cei doi tineri incercau sa captureze pokemonul. Jerson Lopez de Leon a decedat la spital, iar varul sau a fost tratat pentru ranile la picior, cauzate de gloantele trase de un necunoscut.

“Nu stiu de ce fiul meu a iesit din casa. Era deja in pat cand varul sau i-a trimis un mesaj spunandu-i sa iasa afara pentru a descarca un joc la cateva case distanta.”

~ a declarat Rosalinda, mama baiatului de 18 ani.