Doua noi functii WhatsApp au fost descoperite

Doua noi functii pentru WhatsApp Messenger au fost implementate in aplicatia disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele fiind descoperite deocamdata doar in versiunea beta a aplciatiei pentru Android, insa implementarea in versiunea pentru iOS va avea cu siguranta loc pana in momentul lansarii oficiale.

Vorbim despre o functie care permite lasarea de mesaje vocale in situatia in care un apel WhatsApp este respins, sau interlocutorul nu poate sa raspunda, mesajul putand fi lansat direct din interfata cu optiunile pentru respectivul apel, astfel ca utilizatorul nu este nevoit sa caute optiunea prin aplicatie.

In momentul de fata exista posibilitatea de a trimite mesaje vocale catre alti utilizatori WhatsApp Messenger direct din interfata de conversatii, asa ca noua functie implementata de catre WhatsApp este utila doar pentru situatiile in care facem apeluri VoIP si nu reusim sa intram in contact cu interlocutorii.

Cea de-a doua optiune permite reapelarea rapida a unei persoane in cazul in care apelul nostru a fost respins, sau interlocutorul nu a raspuns la el, ambele optiuni fiind vizibile direct in terfata care apare in momentul in care apelul nu este acceptat, imaginea de mai jos fiind cat se poate de elocventa.

Noile functii pentru WhatsApp Messenger sunt testate de ceva vreme de catre compania WhatsApp, asa ca urmeaza sa fie lansate foarte curand pentru utilizatori.

whatsapp mesaj vocal reapelare
Butonul pentru reapelare este vizibil in centru, cel pentru lasarea de mesaje vocale fiind al treilea din stanga spre dreapta.