Merita facut iOS 9.3.3 jailbreak ?

In cazul in care inca nu sunteti complet hotarati daca ar trebui sa urmati tutorialul de iOS 9.2 – 9.3.3 jailbreak, ei bine poate ca acest articol va va lamuri in legatura cu oportunitatea efectuarii unui iOS 9.3.3 jailbreak pentru iDevice-urile noastre cu programul PP lansat de catre cei de la Pangu in cursul zilei de ieri.

Lansarea iOS 9.3.3 jailbreak a luat, oarecum, prin surprindere destul de multa lume, iar asta pentru ca aparitia sa era anuntata cu o saptamana in urma, insa a venit abia in cursul zilei de ieri si a venit cu o alta surpriza, mai exact cu faptul ca vorbim despre un tethered jailbreak, deci nu unul untethered, adica permanent.

In ciuda faptului ca iOS 9.3.3 jailbreak este tethered, partea buna este ca nu avem nevoie de un calculator pentru a reface jailbreak dupa repornirea iPhone sau iPad, ci trebuie doar sa folosim o aplicatie disponibila in terminalele noastre dupa folosirea programului celor de la Pangu.

Merita sa-mi bat capul iOS 9.3.3 jailbreak ?

In momentul de fata nu v-as recomanda sa va grabiti cu iOS 9.3.3 jailbreak deoarece exista foarte multe sanse sa intampinati o varietate de probleme cu terminalele voastre, in general primele versiuni ale solutiilor de jailbreak avand diverse buguri, acestea fiind rezolvate in curs de cateva zile, sau saptamani.

Dupa ce toate aceste probleme vor fi rezolvate si tweak-urile sau aplicatiile vor fia ctualizate de catre creatorii lor, iOS 9.3.3 jailbreak merita facut daca obtineti vreun beneficiu de pe urma sa, software-ul de acest gen fiind de obicei gandit pentru a aduce functii noi pentru terminalele celor de la Apple.

Fiecare dintre voi decideti daca merita sa va bateti capul cu iOS 9.3.3 jailbreak pentru ca doar voi stiti daca aveti nevoie de anumite functii pe care compania Apple nu ni le ofera in mod standard, asa ca dupa ce totul va reveni la normal, va veti putea hotara daca veti urma procedura de jailbreak sau nu.

Inainte sa luati aceasta hotarare, trebuie totusi sa va ganditi si la faptul ca vorbim despre un software dezvoltat de catre o echipa din China, iar datele din terminalele voastre ar putea fi furate de catre ea, fara ca voi sa va dati seama.