Apple a cumparat show-ul TV Carpool Karaoke

Compania Apple a cumparat extrem de populara serie TV Carpool Karaoke, aceasta avand un succes enorm in SUA in ultimul an, ea avand-ul drept prezentator pe cunoscutul James Corden, el invitand diverse vedete de pe intregul glob la plimbari cu masina, timp in care ei fac si karaoke pe diverse melodii cunoscute.

Carpool Karaoke a fost creat sub patronajul celor de la CBS si facea parte din emisiunea The Late Show, insa cei de la Apple acu cumparat seria TV si o vor distribui prin intermediul Aplpe Music in perioada urmatoare, astfel ca vorbim despre o prima achizitie multimedia facuta de catre compania americana.

Desi la CBS Carpool Karaoke il avea ca prezentator pe James Corden, in noul format compania Apple va alege o alta persoana care sa preia prim-planul, iar confirm informatiilor existente, 16 episoade urmeaza sa fie produse in noua serie, acestea urmand a fi difuzate saptamanal in cadrul Apple Music de catre cei din Cupertino.

In ultimele luni au aparut o multitudine de speculatii cu privire la intentiile companiei Apple de a crea show-uri TV pentru a le difuza in cadrul Apple Music, insa iata ca in final a fost luata decizia de a cumpara un show popular precum Carpool Karaoke si de a il produce in continuare in vederea distributiei prin Apple Music.

“We love music, and Carpool Karaoke celebrates it in a fun and unique way that is a hit with audiences of all ages. It’s a perfect fit for Apple Music — bringing subscribers exclusive access to their favorite artists and celebrities who come along for the ride.”

Va fi extrem de interesant de vazut ce va face Apple cu Carpool Karaoke dupa aceasta achizitie, dar si cat de popular va mai fi show-ul dupa ce noile episoade vor fi lansate de catre companie.

1 COMENTARIU