Apple Watch 2 va fi lansat in septembrie sau octombrie

Apple Watch 2 este viitorul smartwatch important pe care compania Apple intentioneaza sa il lanseze oficial pe piata, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, se pare ca noul ceas inteligent va fi lansat oficial de catre americani abia in septembrie sau octombrie, desi multa lume il astepta in aprilie.

Desi multi s-ar astepta ca Apple sa pregateasca un numar mare de unitati ale Apple Watch 2 in vederea lansarii din toamna, ei bine americanii par sa fie destul de conservatori, iar pana acum au facut comenzi destul de reduse de componente care urmeaza sa fie folosite in viitorul smartwatch.

Apple Watch 2 este asteptat de catre destul de multa lume, o buna parte dintre cei care au Apple Watch in momentul de fata fiind interesati sa cumpere si al doilea model pe care cei din Cupertino intentioneaza sa il lanseze, el urmand a avea o multitudine de imbunatatiri care il vor face potrivit pentru achizitie.

Mai exact, in Apple Watch 2, compania Apple intentioneaza sa includa componente care vor face smartwatch-ul mai rapid, o eventuala baterie mai mare, o posibila camera FaceTime, noi senzori pentru monitorizarea mai buna a functiilor biometrice, GPS si cine stie ce alte noutati importante.

Desi a doua generatie a Apple Watch ar urma sa fie prezentata in septembrie sau octombrie, partenerii din lantul de distributie al Apple au primit comenzi conservatoare pentru componentele ceasului inteligent. Apple Watch a insumat aproximativ 50% din vanzarile de pe piata smartwatch in al doilea trimestru fiscal al anului 2016, insa profitul generat de catre fabricarea componentelor sale nu a fost substantial pentru partenerii Apple, insa el a fost mai mare decat cel generat de catre produsele concurentei.

Avand in vedere ca lansarea iPhone 7 ar fi fost programta pentru data de 16 septembrie, putem presupune ca Apple Watch2  va ajunge in magazine la o data aproximativ similara, sau poate ceva mai tarziu, insa este clar ca Apple ar dori sa-si aduca produsul in magazine toamna aceasta.

2 COMENTARII

  1. faza cu baterie mai mare e datorita vitezei mai mari de procesare ale aplicatiilor. AW gen 1 folosea cpu maxim pana intra intr-o aplicatie, adica 4-5-6 sec. Automat cu un hardware mai bun si ce au reusit sa faca cu watchOS3, aplicatiile vor fi accesate instant deci cpu 100% nu va mai fi folosit decat pt maxim 1 sec ceea ce rezulta batter life 🙂 ceea ce este bine