Google Maps are o interfata imbunatatita si functii noi

In cursul serii trecute compania Google a lansat o actualizare pentru aplicatia Google Maps, aceasta aducand pentru utilizatori sistemul care permite adaugarea de puncte intermediare pentru rutele de navigatie facute de catre acestia, ele permitand devierea temporara de la treseele deja stabilite.

Separat de aceasta schimbare, compania Google permite deasemenea o mult mai usoara descoperire a zonelor cu multe puncte de interes, acestea fiind afisate pe harti cu puncte de culoare portocalie intensa, ele fiind mult mai usor de descoperit de catre utilizatori in timpul vizualizarii hartilor.

Separat de acestea, compania Google a modificat fonturile folosite in Google Maps pentru a face mai usoara citirea punctelor de interes, a eliminat delimitarile pentru drumuri in ideea de a le face mai usor de descoperit si afiseaza numele strazilor mult mai clar pentru a putea fi descoperite mai usor.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata o parte dintre schimbarile implementate in aplicatia Google Maps de catre cei de la Google, ele fiind disponibile in momentul de fata pentru toti cei care au instalat aplicatia in iPhone, iPad si iPod Touch, deci ar trebui sa le vedeti si voi dupa ce ati actualizat aplicatia.

In imaginea de mai jos puteti vedea si noile culori alese de catre compania Google pentru punctele de interes pe care le vedem in aplicatia Google Maps, schimbarea culorilor trebuind sa faca vizualizarea lor mult mai simpla, insa va veti convinge singuri daca promisiunile celor de la Google au vreo baza reala sau nu.

Aplicatia Google Maps este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link.

google maps culori