Cum faci Pokemon GO sa mearga dupa iOS 9.3.3 jailbreak

Daca ati facut iOS 9.3.3 jailbreak, atunci probabil stiti ca aplicatia Pokemon GO refuza sa mai functioneze, dezvoltatorii aplicatiei implementand un sistem de protectie impotriva acestui software, astfel ca utilizatorii au fost obligati sa renunte temporar la joc atat timp cat inca mai au jailbreak in terminale.

Partea buna este ca a fost gasita foarte rapid si o rezolvare pentru problema, astfel ca tweak-ul Masterball a fost lansat in Cydia pentru cei care joaca Pokemon GO, el permitand dezactivarea sistemului de detectare al jailbreak din aplicatia Niantic, dupa instalarea sa jocul functionand fara probleme in terminalele voastre.

Tweak-ul Masterball nu este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia, ci in repo-ul http://cokepokes.github.io pe care va trebui sa il adaugati manual in aplicatie, iar mai apoi veti putea instala Masterball si Pokemon GO va incepe sa functioneze la fel precum inainte sa faceti jailbreak, aceasta fiind singura metoda de a rezolva problema.

De ce a implementat Niantic un sistem de detectare a jailbreak in Pokemon GO nu stie nimeni, insa acum aveti si cum sa treceti peste el.