PP iOS 9.3.3 jailbreak a fost actualizat, iata noutatile

In cursul noptii trecute hackerii echipei Pangu au actualizat programul prin intermediul caruia este facut iOS 9.3.3 jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune fiind oferita tot in limba engleza, insa imbunatatind compatibilitatea cu iPad Pro si iPod Touch 6G, pe aceste terminale programul functionand in mod aleator.

Practic, foarte putine persoane care detin iPad Pro sau iPod Touch 6G au reusit sa faca jailbreak folosind noul program PP, iar aceasta actualizare are menirea de a rezolva aceasta problema si a aduce compatibilitate pentru ele, asa ca daca aveati un asemenea dispozitiv, va puteti folosi de noua versiune a programului.

Puteti descarca noua versiunea programului PP din aceasta pagina, iar daca sunteti interesati, atunci puteti urma acest tutorial de jailbreak pentru a exploata iOS 9.2 – iOS 9.3.3 instalat in terminalele voastre.

Daca ati facut deja jailbreak, atunci NU este necesar sa folositi aceasta versiune a programului, pentru ca ea nu va ajuta la absolut nimic.