Apple a blocat jailbreak iOS 9.3.3 fara calculator

Zilele trecute v-am spus ca puteti face jailbreak iOS 9.3.3 fara calculator, totul avand la baza o metoda bazata pe programul de iOS 9.3.3 jailbreak lansat de catre Pangu, aceasta metoda permitandu-ne sa descarcam o aplicatie in iDevice-urile noastre pentru a face jailbreak direct din ele, iar foarte multa lume s-a bucurat de ea.

Metoda de jailbreak iOS 9.3.3 fara calculator era posibila multumita unui certificat enterprise de dezvoltator pe care il folosea echipa care a oferit aceasta metoda, insa compania Apple a decis ca ea nu trebuie sa existe, astfel ca in cursul noptii trecute a dezactivat acel certificat care facea posibila utilizarea sa in iDevice-uri.

In aceasta idee, folosirea aplicatiei respective pentru a face jailbreak nu mai este posibila, deci metoda prezentata de catre mine zilele trecute nu mai functioneaza, asa ca ramane doar sa va folositi de tutorialul de jailbreak prin calculator, acesta din urma functionand fara probleme in momentul de fata, desi jailbreak-ul expira intr-o saptamana.

Avand in vedere metoda folosita de catre hackeri pentru a oferi acest jailbreak iOS 9.3.3 fara calculator, era de asteptat ca Apple sa blocheze certificatul in baza caruia a fost posibil totul, asa ca nu trebuie sa fiti mirati de ceea ce a facut Apple, ci sa aveti rabdare ca o versiune noua a aplicatiei de jailbreak sa fie lansata cu un alt certificat.

all of you deserve to know ( now apple terminated the account we were using without any notice ) we didn’t get any email about that 🙁