Triseaza la Pokemon GO si prind toti pokemonii cu ajutorul acestor tweak-uri

Avand in vedere succesul Pokemon GO, era imposibil ca in Cydia sa nu apara vreun tweak care sa ne permita sa modificam functionalitatea titlului celor de la Niantic, iar astazi va vorbesc despre un tweak numit Poke Go ++ for Pokemon Go!, aceasta oferind posibilitatea de a face o multitudine de lucruri interesante in joc.

Mai exact, instalarea Poke Go ++ for Pokemon Go! va rezolva problema imposibilitatii de a deschide Pokemon GO dupa ce faceti jailbreak, insa separat, de aceasta rezolvare a unei probleme importante, tweak-ul va ofera posibilitatea de a face multe alte lucruri care nu sunt permise de catre cei de la Niantic.

Mai exact, daca vreti sa trisati la Pokemon GO, atunci acest tweak va ofera posibilitatea de a va plimba in orice locatie din joc pentru a aduna orice fel de pokemoni, fara a parasi locatia in care va aflati, iar un jucator a reusit sa ajunga la nivelul maxim facand exact acest lucru, deci voi veti avea oportunitatea de a va bucura de aceeasi functionalitate.

Triseaza la Pokemon GO cu doua tweak-uri

Separat de acest tweak exista altul numit Poke++ for Pokemon GO, acesta oferind o varietate de alte optiuni, cum ar fi miscarea automata a personajului catre anumite zone sau pokemoni, setarea personajului pentru a patrula singur prin diverse zone in cautare de pokemoni si multe, multe altele.

Practic, aceste doua tweak-uri va ofera cele mai bune moduri de a trisa la Pokemon GO, astfel incat sa puteti ajunge la un nivel mare inaintea prietenilor vostri, iar asa va veti putea lauda cu realizarile voastre, chiar daca ele nu sunt intrutotul reale si nu ati muncit chiar atat de mult pentru a le atinge.

Poke Go ++ for Pokemon Go! poate fi descatcat din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link, insa Pokle++ for Pokemon GO trebuie instalat din repo-ul beta.unlimapps.com pe care va trebui sa il instalati manual in Cydia pentru a face descarcarea.