A aparut Pokemon GO Plus, un wearable util jucatorilor de Pokemon GO. Iata cand va fi lansat pe piata

Sunt putine persoane care nu au auzit de Pokemon GO. Este un fenomen global, care a  acoperit cu mult dincolo de limite stirile despre jocuri sau canale de stiri tech.

Era doar o chestiune de timp pana cand un dispozitiv wearable Pokemon GO isi facea loc pe piata. Pokemon GO Plus este un dispozitiv wearable usor de purtat, care se conecteaza la smartphone prin Bluetooth si va informeaza cand un Pokemon este in apropiere in timp ce mergeti pe strazi. Acesta poate fi folosit chiar si pentru a prinde Pokemon in sine, astfel incat nu trebuie sa scoateti telefonul din buzunar.

Dispozitivul ajuta prin urmare jucatorii Pokemon pentru a fi mai atenti la ce se petrece in jurul lor, fara a tine in mod constat privirea in smartphone. Pokemon GO PLUS poate reprezenta un dispozitiv tech fantastic pentru adevaratul jucator Pokemon Go. Cel mai mare beneficiu, intr-adevar, este faptul ca jucatorii se pot distra in liniste, fara a se gandi ca raman fara baterie la telefon.

Nintendo a anuntat ca va lansa Pokemon Go Plus in luna septembrie, nu la sfarsitul lunii iulie cum a fost planificat initial. Vestea a  fost publicata intr-un tweet, si in conformitate cu un e-mail postat de Nintendo Life, Nintendo va contacta persoanele care au comandat deja dispozitivul oferindu-le scuze si o mica reducere la urmatoarea achizitie.

Preturile pornesc de la 34.99£.