3 caracteristici ascunse Snapchat de care nu stiati

Nu stiu cati dintre voi folositi Snapchat dar pentru cei care il folosesc si sunt curiosi de cateva caracteristici ascunse la Snapchat articolul va fi util.  Snapchat este despre creativitate spontana.

” What makes Snapchat unique is how much more fun and playful it is … ” spune Alex Ditty, directorul operatiunilor de client la SEEN Digital Media, o companie de marketing. Asa si este, de la mic la mare, toti utilizatorii se bucura de filtrele Snapchat, stickerele amuzante, etc. . Si iata ca pot exista unele siretlicuri Snapchat pe care multi nu stiau ca le pot realiza.

Filtrele “Geofilters“, care au o gama de nume de orase grafice, data si ora, sunt una dintre cele mai simple moduri de a spune prietenilor unde esti si ce faci. Multi oameni stiu cum sa adauge un filtru, dar puteti adauga, deasemenea, si un al 2 lea filtru. Tineti ecranul apasat cu un deget si face swipe cu un altul. Ca in cazul de mai jos, puteti adauga un filtru albastru iar apoi bani ce pica din cer, ceea ce ne dorim cu totii.

Utilizatorii Snapchat spun ” There’s no party like a Snapchat party “, pornind de la asta, acum puteti adauga filtre cu ocazia zilei de nastere a unui prieten (cred ca confetti si alte filtre extra-distractive). Asigurati-va totusi ca ati configurat ziua de nastere.

In paletele de culori nu regasim Alb-Negru, insa exista inca o cale de ale utiliza. Tineti degetul pe paleta de culori si trageti-l spre coltul din stanga sus pentru a desena cu alb sau partea din dreapta jos pentru a desena cu negru (este perfect pentru decorarea unui tort gogoasa, ca in exemplu).