Snapchat Update aduce multe Noutati pe iPhone

Snapchat a fost actualizata noaptea trecuta de catre dezvoltatori, multe noutati pentru utilizatorii de terminale iPhone fiind disponibile de acum.

Snapchat este una dintre cele mai populare aplicatii in randul tinerilor, ea atragand sute de milioane de utilizatori in lumea intreaga multumita functiilor pe care le ofera. Desi a fost depasita de catre Facebook Messenger si WhatsApp in ultimii ani, Snapchat este totusi suficient de populara pentru a motiva compania dezvoltatoare sa ii implementeze in mod contant functii noi si foarte interesante.

Snapchat are incepand de aseara trei noi functii numite paperclip links, backgrops si voice filters, iar in clipul video de mai jos puteti vedea exact ce se poate face cu fiecare dintre ele. Incepem cu paperclip links, aceasta noua functie a Snapchat fiind probabil cea mai importanta anuntata astazi pentru ca ea permite adaugarea de link-uri web la snap-urile facute.

Snapchat ne permite ca atunci cand cream un snap in platforma aplicatiei, sa apasam iconita unei agrafe pentru a atasa un link web cu acel snap publicat pentru prietenii nostri. Respectivul link web pe care il putem atasa in Snapchat poate fi vazut de catre oricine cu o simpla glisare de jos in sus facuta in interfata aplicatiei, asa ca nu va fi chiar imediat vizibil fara vreo interactiune.

Snapchat update aduce multe noutati pe iPhone

Snapchat continua cu functia backdrops, care ne permite sa aplicam design-uri diferite pentru fundalul pozelor facute si partajate in cadrul platformei aplicatiei. Dupa aplicarea unui fundal nou pentru pozele incarcate in Snapchat, avem si posibilitatea de a desena peste partile din poza care dorim sa iasa in evidenta, astfel ca putem face pozele mult mai atractive decat pana in prezent.

Snapchat a implementat si o noua functie numita voice filter, ia aici cred ca lucrurile sunt destul de clare de la bun inceput pentru toata lumea. Mai exact, pentru inregistrarile video si conversatiile Snapchat putem modifica vocea noastra folosind filtrele vocale pe care aplicatia ni le pune la dispozitie, iar asa ne putem distra folosind Snapchat cu prietenii nostri.

Snapchat a mai integrat o functie, care era totusi oferita pentru unii de cateva zile, aceasta permitand afisarea de filtre geolocalizate oricand avem nevoie de ele. Cu ajutorul lor putem afisa pozele din Snapchat doar in anumite zone de pe planeta, sau si in anumite zone de pe planeta, astfel icnat continutul sa fie descoperit si de persoanele din respectivele zone indepartate de a noastra.

Snapchat poate fi descarcata gratuit din App Store in momentul de fata, ea fiind compatibila doar cu terminalele iPhone si disponibila urmand acest link.

snapchat update noutati iphone