Geostickere – O noua caracteristica Snapchat. Iata cum iti poti personaliza mesajele si imaginile.

Snapchat a anuntat astazi introducerea noii caracteristici numita “Geostickers“, care ofera utilizatorilor un alt mod de a-si personaliza si decora mesajele si imaginile.

Geostickere-le sunt de fapt suprapuneri bazate pe localizare, care pot fi aplicate imaginilor inainte ca acestea sa fie trimise, sau trimise in mesajele Snapchat.

Multi deja confunda functia Geostickers cu Geofilters. Diferenta dintre Geofiltere si Geostickere este ca Geostickerele nu mentioneaza neaparat locatia din care au fost trimise. Acestea sunt caricaturi care au scopul de a scoate in evidenta anumite trasaturi ale oraselor in care sunt disponibile, si de a parodia trendurile locale.

De exemplu, Geostickers din San Francisco, sunt folosite pentru a face haz de necaz, de cea mai scumpa chirie din zona, si isi bat joc de cultura “tech snob”, si de a evidentia repere locale. In prezent, exista 15 stickere disponibile in zona San Francisco.

 O alta diferenta dintre cele doua caracteristici este ca Geofiltrele nu pot fi mutate pe imagine, in timp ce Geostickerele pot fi pozitionate oriunde doreste utilizatorul.

Geostickerele sunt disponibile in acest moment in Londra, Paris, Los Angeles, Honolulu, New York, Washington, DC, São Paulo, Riyadh si Sydney. Snapchat anunta ca disponibilitatea lor va fi numai in orasele mari, prin urmare, poate si intr-un oras, sau mai multe, din Romania.

Geostickers Snapchat este disponibil incepând cu versiunea 9.36 a aplicatiei.