Cum verifici daca iOS 9.3.3 jailbreak expira in 7 zile sau 1 an

Dupa cum prea bine stiti deja, iOS 9.3.3 jailbreak are o data de expirare, fie ca este forba despre 7 zile, fie ca este vorba de un an, puteti fi siguri ca la trecerea uneia dintre cele doua perioade de timp, veti fi nevoiti sa refaceti jailbreak-ul din terminalele voastre, el incetand sa mai functioneze.

Daca ati folosit prima versiune a tutorialului de jailbreak folosind aplicatia PP Helper, atunci este destul de clar ca azi va va expira solutia de jailbreak si va trebui sa repetati procedura, insa daca ati folosit metoda de jailbreak fara calculator, cat ea a fost disponibila, atunci probabil aveti jailbreak pentru un an.

Daca folositi tutorialul de jailbreak cu Cydia Impactor, atunci aveti parte sigur de jailbreak pentru doar o saptamana, asa ca acest tutorial este in principal util pentru cei care au facut jailbreak fara calculator, deoarece in situatia lor exista posibilitatea ca solutia sa functioneze timp de 1 an de zile fara prea multe probleme.

Verifica data de expirare a iOS 9.3.3 jailbreak

Aceasta procedura pleaca de la presupunerea ca ati facut deja iOS 9.3.3 jailbreak, altfel intreaga explicatie nu are rost.

  • Deschideti Cydia.
  • Instalati aplicatia iFile, sau orice alt utilitar similar care va permite sa explorati fisierele de sistem ale iOS.
  • Navigati catre /var/MobileDevice/ProvisioningProfiles.
  • Deschideti certificatul prezent in acel folder.
  • Acum accesati respectivul fisier folosind un editor text, sau simpla optiune de vizualizare.
  • Acum cautati intrarea <key>ExpirationDate</key>, aceasta spunandu-va data de expirare a profilului si implicit a solutiei de jailbreak.

Separat de aceasta metoda, puteti naviga catre Settings > General > Profile/Device Management, Configurari > General > Profil/Device Management, iar daca acel profil este marcat ca fiind unul enterprise, atunci aveti sigur jailbreak timp de 1 an.

Din pacate marea problema a acestei solutii de iOS 9.3.3 jailbreak sta in faptul ca ea este una care expira dupa o anumita perioada de folosire, iar acest lucru nu il puteti schimba intr-un fel sau altul.