Acest website listeaza toate comenzile la care raspunde Siri

Daca ai fost vreodata curios sa afli la ce fel de comenzi raspunde asistentul personal Siri implementat in iOS, ei bine un nou website a fost creat special in acest scop, el propunandu-si sa listeze toate comenzile sau intrebarile la care raspunde asistentul personal Siri, aproape 500 dintre ele fiind listate pana acum.

Pana acum sunt indexate 439 de comenzi cu 1104 variatii din 35 de categorii, doua dintre limbile recunoscute de catre Siri fiind in momentul de fata prezente in acest website, insa totul va evolua cu mult mai multe informatii afisate pentru cei interesati sa stie cum se pot folosi de asistentul personal Siri.

Dupa cum probabil va imaginati deja, majoritatea comenzilor inregistrate sunt cele in limba engleza, insa vorbim despre primul website in care avem asemenea informatii, inclusiv variatiile pentru intrebarile pe care le puteti pune si comenzile pe care le puteti da, inclusiv raspunsurile pe care le puteti primi.

Apple nu a listat vreodata si nu a specificat vreodata numarul total de intrebari sau comenzi care sunt recunoscute de catre Siri, nici variatiile pentru ele, asa ca este bine sa avem o resursa web care sa ne ofere aceste informatii, care in mod normal nu sunt disponibile in vreun alt format.

siri cautari

Articolul precedentInstagram update a fost lansat in App Store
Articolul următoriOS 10 beta 4 a fost lansat – NOUTATILE x5
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.