Povestile ciudate ale clientilor Apple care au vizitat Apple Store-uri cu iPhone-uri stricate

A lucra pentru compania Apple este o slujba de vis pentru unii, sau un cosmar pentru altii, iar 3 fosti angajati ai celor din Cupertino vorbesc intr-un interviu despre cateva dintre cele mai ciudate povesti pe care le-au auzit in timp ce lucrau la magazinele companiei americane, ele fiind desigur spuse de catre clienti.

Prima dintre ele vine de la un fost angajat numit Tony, acesta avand la un moment dat in fata un client care a incercat sa-l convinga de faptul ca al sau iPhone a fost stricat de contactul cu un lichid extraterestu care a pastruns in carcasa terminalului sau dupa ce barbatul ar fi fost rapit de catre extraterestri.

I had a guy try to convince me that the liquid damage was some kind of E.T. fluid from when he was abducted [by aliens]. It was hard to keep a straight face during that.

Cea de-a doua poveste vine de la un barbat numit David, acesta spunand ca intr-o zi a avut in fata un client Apple care a vizitat magazinul cu o punga in care se afla ceea ce mai ramasese din al sau iPhone, acesta folosind o arma pentru a-i distruge complet.

Barbatul a explicat faptul ca terminalul sau iPhone refuza sa mai functioneze corect, asa ca s-a saturat sa suporte problemele generate de catre el, asa ca l-a dus in spatele casei si l-a impuscat, insa desigur ca Apple a refuzat sa i-l schimbe gratuit.

One time we had a guy bring in a completely destroyed iPhone in a plastic bag. I mean this thing was 100% unrecognizable. He told us it wasn’t working right, so he took it out behind his house and shot it with a rifle because he was so fed up with the thing. We did not replace it.”

Cea de-a treia poveste vine de la un fost angajat numit Lucas, acesta descriind intalnirea cu clientul care a avut cea mai proasta poveste pe care el a auzit-o. Barbatul a ajuns in fata sa cu un iPhone deformat despre care i-a spus ca nu functioneaza, moment in care a fost intrebat politicos ce s-a intamplat.

Clientul a explicat faptul ca in timp ce vorbea la telefon acesta s-a incalzit subit si a inceput sa-i arda mana, in acel moment clientul aruncand terminalul din mana, dispozitivul luand aparent foc in fata ochilor sai.

Inspectand interiorul terminalului in Apple Store, fostul angajat a descoperit ca unele componente au fost afectate de lichid, iar cand l-a intrebat pe client despre acest lucru, el a afirmat ca a aruncat terminalul in chiuveta si a dat drumul la apa peste el.

“The most full-of-shit customer I ever had was a guy that came in and put a mutated, deformed iPhone in front of me and said ‘My phone isn’t working.’ I politely asked what happened. He explained that he had been talking on it, when suddenly the phone got very hot and started to burn his hand, so he threw it on the counter and it erupted into flames. I took the phone into the Genius Room to open it up… it clearly had been subjected to some type of liquid, and I returned to the Genius Bar to tell him. He responds with ‘Well yeah, it caught on fire, so I threw it in the sink and ran water over it.’ Right… I am quite certain that he dropped his phone in water and thought that the best idea was to dry it in the microwave.”

Prea putin impresionat si fara a-l crede, angajatul este de parere ca in realitate, barbatul a scapat terminalul in apa si a incercat sa-l usuce bagandu-l in cuptorul cu microunde, mintea americanilor fiind extrem de “ingenioasa”.

Desigur ca daca stai sa vorbesti cu angajatii Apple Store, sau chiar si cu cei ai magazinelor din Romania, auzi o varietate de povesti similare, iar asta iti spune cat de prost incearca oamenii sa minta.