Cydia iti da automat banii inapoi pe achizitii, permite cumpararea pachetelor pentru iOS 9.3.3

In cursul acestei dupa-amiezi creatorul Cydia, saurik, a anuntat doua noutati pentru aplicatia folosita de catre toti cei care au facut jailbreak pe propriile terminale, ea permitand in sfarsit achizitionarea pachetelor compatibile cu versiunile 9.2 – 9.3.3 ale sistemului de operare iOS, cumpararea fiind imposibila pana acum.

Practic, saurik le ofera dezvoltatorilor optiunea de a marca anumite pachete ca fiind compatibile cu iOS 9.2 – iOS 9.3.3, iar dupa ce acest lucru se va intampla, utilizatorii le vor putea cumpara, sau descarca gratuit daca au fost cumparate anterior, deci veti putea instala iarasi pachetele pe care ati cheltuit deja bani.

Separat de aceasta noutate foarte importanta, saurik a anuntat ca aplicatia Cydia este acum capabila sa le dea singura banii inapoi celor care au cumparat un pachet de care nu sunt multumiti, conditia esentiala fiind ca acel pachet sa nu fi fost cumparat cu mai mult de o zi in urma si ca el sa fi fost dezinstalat inainte de a se face cererea de rambursare a banilor.

Implementarea unui sistem automat de returnare a banilor era necesara si cu includerea sa, utilizatorii de jailbreak vor avea probabil mai multa incredere in a investi bani in pachetele disponibile in aplicatia Cydia, stiind acum ca isi pot primi banii inapoi in cazul in care nu sunt multumiti de ceea ce au descarcat.

Avand in vedere ca aceste schimbari abia au fost anuntate, va fi nevoie de ceva vreme pana cand ele vor deveni active pentru toata lume, asa ca va trebui sa mai aveti rabdare pana cand va veti putea folosi de ele.