Cum folosesti iOS 9.3.3 jailbreak dupa ce a expirat

Stiti cu totii ca iOS 9.3.3 jailbreak expira, mai ales daca ati folosit tutorialul de jailbreak cu Cydia Impactor, certificatul folosit pentru exploatarea terminalelor noastre avand o perioada de valabilitate de doar o saptamana, iar asta pentru ca a asa a fost gandit totul de catre Apple si exploatat de catre cei de la Pangu.

Practic, o data pe saptamana toti cei care au facut iOS 9.3.3 jailbreak folosind aceasta ultima metoda, sau chiar prima, vor fi nevoiti sa refaca jailbreak-ul pentru a se putea bucura in continuare de functionalitatea oferita de catre tweak-urile si aplicatiile din Cydia, insa exista si o metoda mai simpla de a face totul.

Mai exact, vorbesc despre un truc care va permite sa pacaliti iOS 9.3.3 pentru a permite refacerea jailbreak-ului, in mod normal eroarea Pangu Is No Longer Available fiind afisata la incercarea de a deschide aplicatia PP, care permite refacerea jailbreak dupa repornire, procedura in sine fiind una extrem de simpla.

Rezolva eroarea Pangu Is No Longer Available si foloseste jailbreak dupa ce a expirat

Eroarea Pangu Is No Longer Available apare pentru ca acel cetificat folosit initial pentru a face jailbreak a expirat, iar iOS-ul nu mai permite deschiderea respectivei aplicatii deoarece ea prezinta un risc pentru siguranta datelor utilizatorilor, insa noi stim mai bine de ce exista ea acolo si de ce dorim sa o deschidem.

Pentru a pacali iOS 9.3.3 jailbreak sa functioneze si sa rezolvati eroarea Pangu Is No Longer Available, va trebui sa :

  1. Deschideti aplicatia Settings, Configurari.
  2. Navigati catre General > Date & Time, General > Data si Ora.
  3. Acum, daca aveti activa optiunea Reglare automata, Set Automatically, va trebui sa o dezactivati.
  4. Acum apasati pe intrarea in care este listata data voastra si folosind rotitele alegeti o data anterioara, care sa nu fie mai veche de o saptamana decat ziua in care ati facut jailbreak.
  5. Acum deschideti aplicatia Pangu si urmati instructiunile din acest tutorial pentru a reface jailbreak.
  6. Dupa finalizarea procedurii, mergeti din nou in meniul pentru data si ora, iar acolo fie setati data zilei in care va aflati, fie reactivati optiunea Reglare automata, Set Automatically.

Aceasta procedura trebuie facuta saptamanal, daca nu doriti sa urmati din nou intregul proces de jailbreak cu Cydia Impactor si actualizarea certificatului folosit pentru efectuarea procedurii.