iPhone 7 – va fi negru spatial sau albastru ?

iPhone 7 albastru sau negru spatial ? Ce culoare va avea carcasa noului smartphone pe care Apple il va prezenta oficial in toamna acestui an ?

iPhone 7 va fi disponibil intr-o noua culoare anul acesta, compania Apple gandindu-se ca ar fi nevoie sa ofere cate o culoare noua pe an pentru a putea convinge si mai multi oameni sa-i cumpere produsele, schimbarile fiind bune pentru a da mereu impresia ca este oferit ceva nou, desi vorbim doar despre o carcasa de culoare diferita.

Ceea ce nu stim sigur, este daca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea carcasele de culoare neagra spatial, sau albastra, o varietate de zvonuri aparute in ultimele luni sugerand faptul ca una dintre cele doua culori urmeaza sa fie folosite de catre compania Apple, insa deocamdata nimeni nu stie exact care dintre ele a fost aleasa.

Este clar ca Apple a testat culorile negru spatial si albastru pentru iPhone 7, iar una dintre ele a fost aleasa pentru a vopsi carcasa din aluminiu, insa probabil luna aceasta vom afla sigur care dintre el este cea finala, desi cei din Cupertino au testat fara discutie ambele si au creat cateva prototipuri cu ele.

iPhone 7 negru spatial

Pentru lansarea unui iPhone 7 negru spatial au aparut cele mai multe zvonuri pana in momentul de fata, iar asta pentru ca aceasta culoare este probabil ceva mai interesanta, ea fiind folosita de catre compania Apple in Apple Watch in momentul de fata, insa daca va fi utilizata in iPhone, va ajunge cu siguranta si in alte produse.

Chiar in cursul zilei de ieri a aparut si o prima dovada a faptului ca un iPhone 7 de culoare negru spatial va fi lansat oficial, un presupus buton Mute in aceasta culoare fiind pozat de catre cineva din China si distribuit pe internet, insa componentele de acest gen pot fi extrem de usor de falsificat, asa ca informatia nu este 100% credibila.

buton mute iPhone 7 negu spatial

In ciuda acestui lucru, publicatii cu reputatie foarte mare au afirmat pana acum ca Apple s-ar pregati sa lanseze un iPhone 7 negru spatial pe pietele globale, informatiile venind, aparent, de la partenerii celor din Cupertino, iar multitudinea acestor presupuse confirmari sugereaza faptul ca terminalul ar fi real.

Folosirea culorii negru spatial pentru un iPhone 7 nu ar fi o problema majora pentru compania Apple, ea avand deja experienta in a o folosi in alte Apple Watch, asa ca o tranzitie spre iPhone nu doar ca ar fi usoara, ci si cat se poate de logica, avand in vedere ca lumea se astepata la acest lucru inca din cursul anului trecut.

Mai mult decat atat, Apple ar putea combina aceasta culoare negru spatial cu un dark mode special implementat in iOS 10, iar in baza imaginilor de mai sus puteti vedea cum arata pachetul complet, terminalul avand un design atat de interesant incat pare greu de crezut ca Apple nu va lansa asa ceva.

Avand in vedere multitudinea de zvonuri din surse foarte credibile privind lansarea iPhone 7 negru spatial, dar si aparitia unei prime posibile componente, cred ca aceasta este culoarea pe care compania Apple a ales-o pentru noul sau smartphone, aceasta fiind desigur si cea mai usoara alegere pentru americani.

iPhone 7 albastru

iphone 7 albastru nou

 

Cea de-a doua posibila culoare pe care compania Apple ar putea-o folosi pentru iPhone este cea albastra, mai exact un albastru inchis, similar ci cel pe care-l vedeti in imaginea de mai jos, ea nefiind stridenta si destul de eleganta pentru un produs lansat de catre compania Apple pe piata.

Pana acum am avut doar putine informatii care sa confirme lansarea unui iPhone 7 albastru, insa cea mai importanta dintre ele a aparut in cursul zilei de ieri cand un operator de telefonie mobila din China, partener al Apple, a confirmat lansarea unui iPhone 7 albastru, insa in China companiile au obiceiul de a agita spiritele doar in baza zvonurilor.

Daca in cazul culorii negru spatial lucrurile sunt destul de clare in ceea ce priveste modul in care va arata, in cazul unui iPhone 7 albastru nu stim sigur ce fel de nuanta va avea culoarea, ci doar ca vorbim despre un albastru inchis, dar nimeni nu a oferit detalii clare cu privire la felul in care va arata carcasa in final.

Alegerea culorii albastre pentru iPhone 7 nu pare a fi ceva ce ar putea face Apple, compania americana oferind pana acum doar un iPhone 5C colorat intr-un albastru deschis, insa acel terminal facea parte din cea de-a “doua linie” a iPhone si nu a inregistrat vanzari chiar atat de mari pentru a motiva Apple sa-l tina in vanzare.

ipjhone 7 albastru china

Din punctul meu de vedere, sansele ca un iPhone 7 albastru sa ajunga anul acesta pe piata sunt infime pentru ca nu exista suficiente dovezi care sa confirme faptul ca el a depasit perioada de testare in laboratoarele Apple, dar exista oricand posibilitatea de a-l vedea pe piata in anii urmatori.

Acestea fiind spuse, un iPhone 7 negru spatial ar putea face linia de smartphone-uri Apple ceva mai interesanta, insa e greu de spus cati vor fi convinsi sa cumpere terminalul doar pentru ca are aceasta noua culoare.