Samsung Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus – comparatia camerelor

Camerele Samsung Galaxy Note7 si iPhone 6S Plus apar intr-o prima comparatie dupa ce noul smartphone a fost anuntat in cursul zilei de ieri si v-am prezentat noutatile Samsung Galaxy Note7, insa astazi ati vazut si o comparatie intre cele doua smartphone-uri pentru a va face o idee cum arata ele unul langa celalalt.

Camera Samsung Galaxy Note7 are 12 megapixeli si vorbim despre un modul Dual Pixel cu deschidere f/1.7 si distanta focala de 26mm, un stabilizator optic de imagine fiind deasemenea disponibil, dimensiunea senzorului fiind de 1/2.6″, dimensiunea pixelilor fiind de 1.4 µm, deci vorbim despre o camera foarte buna.

iPhone 6S Plus, pe de alta parte, are o camera de 12 megapixeli, deschidere f/2.2, distanta focala de 29mm, stabilizator optic de imagine, dimensiune senzor de 1/3″, dimensiune pixel de 1.22 µm, deci Samsung a implementat o camera mai buna in produsul pe care il va vinde pe pietele globale.

Samsung Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus – comparatia camerelor

Fara a face vreo afirmatie privind calitatea fiecarei poze in parte, sunt curios care dintre cele doua terminale vi se pare ca inregistreaza cele mai bune poze.

Prima poza este intotdeauna a Samsung Galaxy Note7, iar cea de-a doua a iPhone 6S Plus.

poza galaxy note 7

poza iphone 6s plus

poza galaxy note 7 1

poza iphone 6s plus 1

poza galaxy note 7 2

poza iphone 6s plus 2

poza galaxy note 7 3

poza iphone 6s plus 3