Prima Pagina Apple Watch LIFT – primul stand de incarcare pentru Apple Watch care leviteaza

LIFT – primul stand de incarcare pentru Apple Watch care leviteaza

Daca ai un Apple Watch si vrei un stand pe masura pentru incarcarea sa iin urma utilizarii zilnice, ei bine astazi iti vorbesc despre LIFT, un stand de incarcare pe care il vezi in clipul video de mai jos si care este capabil sa iti incarce smartwatch-ul in timp ce acesta leviteaza deasupra sa.

LIFT este primul stand de incarcare pentru smartwatch care este capabil sa incarce un Apple Watch in timp ce acesta leviteaza, incarcarea fiind facuta wireless, in timp ce levitarea este posibila multumita unor magneti integrati in stand si in dispozitivul pe care trebuie montat ceasul in vederea incarcarii.

Acel dispozitiv central care leviteaza peste stand-ul LIFT este capabil sa incarce Apple Watch de pana la 2 ori multumita bateriei interne pe care o are, insa cu ajutorul sau putem incarca inclusiv un smartphone, insa vorbim despre un nivel de incarcare mic, suficient in caz de urgenta.

LIFT asteapta in momentul de fata sa primeasca finantare pentru a fi lansat pe piata, strangand deja aproape de 2 ori mai multi bani decat au cerut creatorii sai in vederea oferirii pe pietele globale, asa ca la un moment dat va fi disponibil la preturi ce incep de la 129 de dolari.

Introducing Lift, the only smartwatch charger that levitates in mid air while it charges. Simply place your Pebble or Apple Watch over the charging base and watch it magically levitate in mid air, all while charging via its revolutionary induction system. When it’s not charging your watch, it transforms into a beautiful smart lamp.

 • Alonzo_hcl

  Best Apple accessories💪🏽

 • Srb Srb

  Superb

 • sorin

  249 $ – sunt glumeti baietii . Nu fac atata un Pebble si un Apple Watch impreuna .

 • Srb Srb

  apple watch porneste de la 649$

 • sorin

  am spus “cat face” nu “cat costa” .sI iPhone vreo 650 si face vreo 300 .

 • Srb Srb

  asa este cu toate stai calm. crezi ca logan costa si face in acelasi timp 7000 euro

 • cdaryus

  Dar pe logan poți trage , asta iti spun eu !:)))

 • Srb Srb

  poti trage cu pusca? in toate poti trage cred :))

 • Srb Srb

  Viorel zicea ca este IMPOSIBIL sa exista TRUE wireless charging….probabil astia care cumpara accesoriul o sa faca cancer dupa spusele lui. Si asta e doar inceputul…probabil distanta se va mari in viitor